Dünya

İsrail'den Gazze Sınırına Tank Sevkiyatı 

İsrail ordusu, Hamas’ın "Aksa Tufanı" operasyonuna karşılık "Demir Kılıç Operasyonu"nu başlatarak Gazze sınırına tank sevkiyatı gerçekleştiriyor.

Loading...

Abone Ol

Peki bu sevkiyat, bölgedeki çatışmanın seyrini nasıl etkileyecek?

Gazze sınırında yaşanan son gelişmeler, İsrail ve Hamas arasında artan tansiyonun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Dün Sabah saatlerinde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail terörüne karşı 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. İsrail ise buna karşılık olarak 'Demir Kılıç' operasyonunu hayata geçirerek Hamas'ı hava harekatıyla vurmaya başladı.

Gazze Sınırında Tansiyon Yükseliyor

İsrail'den Tank Sevkiyatı

İsrail-Gazze hattındaki çatışmaların artmasıyla birlikte İsrail, Gazze sınırına tank sevkiyatı gerçekleştirdi. Bu sevkiyatın bölgede nasıl bir etkisi olacağı merak konusu.

Cep Telefonu Kameralarına Yansıdı

İsrail'in Gazze sınırına gerçekleştirdiği tank sevkiyatı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Bu görüntüler, operasyonun boyutunun ne derece büyük olduğunu gösteriyor.

İsrail ordusunun Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’na karşı başlattığı 'Demir Kılıç Operasyonu'nu kapsamında Gazze sınırına tank sevkiyatı gerçekleştiriyor.

Bölgede yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İki taraf arasında yaşanan tansiyonun bölgede nasıl bir etkisi olacağını zaman gösterecek.