Geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul'a kasım karı yağdıktan sonra sıcaklık normale dönmüştü. Ancak şimdi yeni bir soğuk hava dalgası geliyor. İstanbul Valisi Davut Gül, pazar günü kar yağışı beklendiğini söyledi ve gerekli önlemlerin alındığını duyurdu.

İstanbul'da Sıcaklık Aniden Düşecek

Meteoroloji Uyarıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre İstanbul'da pazar günü sıcaklık 9 derece birden düşecek. Geçtiğimiz hafta sonunda yaklaşık 10 derecelik bir düşüşle yüksek kesimlerine kar yağışı alan İstanbul'da sıcaklık hafta başından itibaren mevsim normallerine döndü.

Vali Gül Tarih Verdi

Vali Davut Gül, İstanbul'da beklenen kar yağışı için tarih verirken, afet riskini gözden geçirdiklerini ve tüm tedbirlerin alınacağını belirtti. Vali Gül, İstanbul'da 26 Kasım Pazar günü kar yağışı beklendiğini belirterek kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini aktardı.

İstanbul'da yaşayan milyonlarca öğrenci ve aileleri, pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Şu an için resmi bir tatil açıklaması yapılmış değil, ancak hava durumu ve kar yağışı uyarıları dikkate alınarak yakından takip edilmelidir.

Son Dakika Kar Yağışı Uyarısı

Son dakika kar yağışı uyarısı geldi: Meteoroloji, önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. Raporda, önümüzdeki günlerde yurdun büyük bir kısmında sağanak yağışın etkili olacağı görüldü.

Editör: Fırat Çelik