11 Ağustos 2017'de terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül, ölümünün 7. yıldönümünde anıldı.

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (2)

Anma töreni, Trabzon'un Maçka ilçesinde yer alan Köprüyanı Mahallesi'nde bulunan mezarı başında gerçekleştirildi.

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (4)

İyi ki varsın Eren!

Törene Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, kardeşleri, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Maçka Kaymakamı Şahin Demir, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Sg. Binbaşı Aytaç Bayırlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (6)

Şehidin Sosyal Medya Paylaşımı Unutulmadı

Eren Bülbül’ün sosyal medya hesabında, “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” şeklindeki paylaşımı, Türkiye'de geniş yankı uyandırmıştı. Anma töreninde, Eren Bülbül’ün mezarına çiçekler bırakıldı, Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Bu anlar, Eren Bülbül’ün hatırasını yaşatmak için yapılan önemli bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Bu şekilde olan ölüm bizim için bayramdır. Bu bir yok olma değil, var olmanın bir başlangıcıdır. Biz bunu böyle biliyor, böyle inanıyor ve bizden sonrakilere de böyle aktarıyoruz" şeklinde konuştu.

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (7)

Anne Ayşe Bülbül’ün Derin Acısı

Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, acısının dinmediğini belirterek, "Evladımın bugün 7. ölüm yıldönümü, benim için 77. yıldönümü gibi. Bu kadar insanın buraya gelmesi gurur verici. Ancak acım büyük ve konuşacak gücüm yok. Buraya gelenlerden Allah razı olsun, vatan sağ olsun" dedi.

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (8)

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Genc Gazete İyi Ki Varsın Eren! Şehit Eren Bülbül'ün Şehadeti (9)

Kaynak: İHA