Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştı ve Ülker Stadyumu'nda büyük bir imza töreni düzenledi. Binlerce taraftarın katıldığı törende büyük bir coşku yaşandı. Saat 19.00'da başlayan ve taraftara açık olan törende, Mourinho resmen Fenerbahçe'nin teknik direktörü oldu.

Fenerbahçe M O U R İ N H O

Mourinho'nun Açıklamaları:

"Sevgiyi Derinden Hissettim" "Sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Adım Fenerbahçe ile geçtiğinden beri göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam, elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ama bunun öncesinde bu sevgiyi hissedebiliyorum sizden."

"Artık Size Aitim" "Bu sevgi bana büyük bir sorumluluk veriyor. Ben de sizin ailenize aitim. Bu forma benim tıpkı derim, kemiğim gibi."

"Sizin Hayalleriniz Benim Hayallerim"

"Ali Koç'u tanıdığımdan beri gerçekten şunu söyleyebilirim ki, burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum, sizin bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Futbol, bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim."

Ali Koç'un Açıklamaları:

"Çok Önemli Bir Adım" "Kurulduğumuzdan bu yana 100 yılın üzerinde maçlarımızı oynadığımız mabedimize, bu tarihi güne hoş geldiniz. Bugün, kulübümüz adına çok önemli, kıymetli bir adım atıyoruz inşallah, Allah sonunu hayırlı getirir. Teknik Direktörümüz Mourinho'ya hepimiz adına bu eşsizliğe, bu tarifsiz büyüklüğe hoş geldin diyorum."

"Gelmeden Olağanüstü Tanıtımımızı Yaptı"

"Kendisi tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan tüm hocalar arasında dünya tarihinin gördüğü en iyi 5 hocadan bir tanesi şu an huzurlarınızda. Fenerbahçe'nin geleceği ve şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir. Kendisine hoş geldin diyorum. Bugün attığımız bu imza, Fenerbahçe'yi taşımak isteyeceğimiz noktanın göstergesidir. Sadece dün gece Londra'da Şampiyonlar Ligi finalinde verdiği cevaplarla memleketimize gelmeden olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir."

Taraftarlar Tribünleri Doldurdu

Fenerbahçeli taraftarlar, Jose Mourinho'nun imza töreni için tribünleri doldurdu. Coşkulu kalabalık, yeni teknik direktörlerini büyük bir heyecanla karşıladı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yeni bir döneme adım atarken, taraftarlar ve kulüp yönetimi bu birlikteliğin başarılı olacağına inançlarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi