Kadir Gecesi'nin anlam ve önemini bir kez daha hatırlatmak isteyen vatandaşlar, bu özel gece için hazırlanan mesajlarla sevdiklerine duygularını iletecek. İşte sosyal medya platformlarından paylaşabileceğiniz Kadir Gecesi mesajları...

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (8)

Bin aydan daha hayırlı gece; Kadir Gecesi

1- "İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle..." 

2-"Ve vakit o gecedir ki, bütün geceler ona hayrân... Bin aydan daha hayırlı olan #KadirGecesi'miz mübarek, dualarımız kabul olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (9)

3-"Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Kadir Geceniz kutlu olsun." 

4-"Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (12)

5-"Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği Kadir Gecesi Tüm islam alemine hayırlar vesile etsin."

6-"Mübarek Kadir Gecesi 'nin islam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum."

Sütanneye karşı dini sorumluluğumuz var mı? Sütanneye karşı dini sorumluluğumuz var mı?

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (11)

7-"Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabb'imden niyaz ediyorum."

8-"Adalet, barış ve huzur kaynağı ilahi mesajların yeryüzüne indiği Kadir Gecemiz mübarek; ibadetlerimiz kabul olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (10)

9-"Mübarek Kadir gecesinin İslam aleminin yeniden dirilişine vesile olarak dualarınızın kabul olması dileğiyle, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kandilimiz mübarek olsun."

10-"Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (17)

11-"Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir geceniz hayırlı olsun."

12-"Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Kadir Gece'niz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (18)

13-"Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Kadir Geceniz kutlu olsun."

14-"Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Kadir geceniz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (19)

15-Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun..

16-Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz daim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (20)

17-Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.

18-Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (21)

19-Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gecede ibadetlerimizi yerine getirelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

20-Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece'nizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dilerim.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (7)

21-Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Kadir Geceniz mübarek olsun.

22-Mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (16)

23-Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

24-"Ey Çaresizlerin çaresi ve her duada icabet eden ululuk tahtının Sultanı! İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizi affet. Hayırlı Kandiller."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (1)-1

25-O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin."

26-"Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (1)

27-"Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun."

28-"Rabbim bu gecenin hürmetine Affettiği Kullarından eylesin Cümlemizi. Hayırlı Kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (2)

29-"Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. Kadir Geceniz Hayırlı Olsun!"

30-"Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (3)

31-Allah'ın rahmeti, merhameti, bereketi, affı ve mağfireti sizin üzerinizde olsun. Kadir Geceniz hayırlı olsun."

32-"Kadir Gecesi bütün bir insanlığın hidayetine, ümmetin vahdetine, bizlerin kardeşliğine vesile olsun inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun."

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (4)

33-Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....

34-Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (5)

35-Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar? 

36-Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun!

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (6)

37-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

38-Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun!

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (10)

39-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

40-Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kandiller..! 

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (11)

41-Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

42-Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kandiller..!

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (12)

43-Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

44-Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (13)

45-Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

46-Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz kutlu olsun

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (9)

47-Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz kutlu olsun

48-Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (8)

49-Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

50-Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun!

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (7)

51-Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun!

52-Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun!

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (21)

53-Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun!

54-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

55-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Genç Gazete Kadir Gecesine Özel Resimli Kandil Mesajları (19)

Kaynak: Diyanet