KAFKAS GALİBİYETİ UNUTTU...

Abone Ol

  NESİNE 3.Lig 2.Grupta yer alan temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü, 2024-2025 sezonunun beşinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsatı da tepmiş oldu.
   Deplasmanda yüzü bir türlü gülmeyen temsilcimiz, kendi evindeki üçüncü maçında Fatsa Belediyespor'u yenmeyi hedeflemişti. 
   Buna karşın konuk ekip Fatsa Belediyespor ise geçtiğimiz hafta kendi evindeki 3-1'lik Adıyaman FK A.Ş.  yenilgisini, temsilcimizden puan veya puanlar alarak unutturmak istiyordu. 
   Pera Park İnegöl İlçe Stadında güzel bir havada oynanan maçın ilk yarısına temsilcimiz İnegöl Kafkas SK'nın vuruşu ile başlandı. Maçın ilk yarısında arzulanan oyunu bir türlü ortaya koyamayan temsilcimiz yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve gol de bulamadı.
   Maçın ikinci yarısına sakatlanan Yusuf Turhan yerine Yaşar Miralp Arslantürk'ü oyuna alarak başlayan temsilcimiz ilk yarıya oranla daha etkili bir oyun sergileyerek rakip alanda daha fazla görünmeye başladı ve pozisyonlar da buldu, fakat bunlardan yararlanamadı. Maçın 76.dakikasında konuk ekipten Mustafa Arda Kartal çift sarıdan, 85.dakikasında ise oyuna sonradan giren Samet Cantürk direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Sahada 9 kişi kalan konuk ekip Fatsa Belediyespor karşısında girilen pozisyonları bir türlü gole çeviremeyen temsilcimiz maçtan 1 puanla ayrılmış oldu.
   Evet, temsilcimiz İnegöl Kafkas SK, Adıyaman FK A.Ş.'yi 2-1 yendiği sezonun ikinci haftasından bu yana adeta galibiyeti unuttu . Genç bir kadroyla grupta mücadele eden temsilcimiz mutlak galibiyet için çıktığı maçta saha ve seyirci avantajını da kullanamayıp galibiyeti kaçırdı.
   Kaleyi Emirhan Emir'den ancak beşinci haftada devralabilen Emre Şeker'e pek iş düşmedi. Bekler Çağatay Polatdemir ve Kerem Demir geçmiş haftalara göre iyi bir görüntü vermediler. Hasan Bekil, Umut Doğdu ve Emir Özsoy orta sahada uyum içindeydiler. Sağ kanat Yusuf Kaplan daha iyi olabilirdi. Sol kanat Enes Bakal da öyle. Son iki haftadır ilk 11'de şans bulan forvet Batuhan Doğrukıran bu şansını iyi kullanamadı. Oyuna sonradan girenler ise vasatın üzerine çıkamadılar.  Ayrıca futbolcuların birçoğunda top kontrolü, final pasları ve tercihleri konusunda eksiklikler var. Bu konuda futbolcuların kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Aksi takdirde galibiyet biraz zor gelecektir.
   Temsilcimiz İnegöl Kafkas SK evindeki maçta Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kalmasına rağmen puanını 5'e çıkarttı ve 11.sıradaki yerini korudu. Gelecek hafta pazar günü saat 15.30'da deplasmanda grupta lider bulunan Uşak Spor A.Ş. ile karşılaşacak olan temsilcimize başarı dileklerimle...

Müslim SERBEST