Bursa

Kafkasspor, 2024-2025 Sezonu Forma Sponsorlarını Lansmanla Tanıttı

Kafkasspor 2024-2025 sezonu forma sponsor lansmanını gerçekleştirdi.

Abone Ol

Kafkasspor 2024-2025 sezonu forma sponsor lansmanını gerçekleştirdi.

Kafkaspor Başkanı Sabahattin Ordu:

"2024-2025 forma tanıtım lansmanına hoş geldiniz. Geçen yılki forma sponsorumuza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. 2024-2025 futbol sezonunda bizimle beraber yürüyecek olan yeni forma sponsorlarımızı siz değerli basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. Sektörlerinde faaliyet gösteren markamız olan göğüs sponsorumuz Erhun Mobilya, ekipmanları, Yakup Bey'e, ofisçi Osman Sevim başkanıma, Fahri Sevinç Orman Ürünleri, Arif Sevinç, Fahri Sevinç ve Cihan Sevinç kardeşlerimize sponsor oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bu zor günlerde spora ve sporcuya verdikleri önemle maddi manevi destek veren sponsorlarımıza huzurlarınızda tekrar teşekkür ederim."

Kafkaspor Sırt Sponsoru Osman Sevim:

"Daha önce görev yapmış olduğum Kafkasspor'a 2024-2025 sezonunda başarılar diliyor, bizleri layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İnegölsporumuza ve güzide Kafkassporumuza hizmet vermekten onur duyuyoruz. Bu sezon için gerçekten başarılar diliyorum. Ayrıca geçen dönemlerde kulübümüzü şampiyonluğa ulaştıran ve üçüncü lige çıkarmayı başaran yoğun bir mücadele veren Sayın Celal Ter başkanımıza da çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Kafkassporumuz da İnegölsporumuz da güzel noktalara ulaşır. Başkanım, bu dönemde kolay olmadı; inşallah sponsorlarla bu iş kolay bir hale gelir."

Göğüs Sponsoru Erhun Mobilya Ekipmanları Yakup CANSEVEN:

"Öncelikle hayırlı olsun. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Yeni sezonumuzda hem Kafkasspora hem de kıymetli başkanımız Sabahattin Bey'e başarılar diliyorum. Başkanım, Allah sizi mahcup etmesin.

Kol Sponsoru Cihan Sevinç;

Öncelikle camiamıza hayırlı olsun. İnegöl, uzun zaman sonra profesyonel ligde iki takımla beraber temsil edilecek. Hem İnegölspor'a hem Kafkasspora gönülden başarılar diliyoruz. Biz elimizden geldiğince destek olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz."