Eskişehir'de bir kamyon sahibi olan Caner Çetin, aracını satıp aldığı 600 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkmasıyla hayatının en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Nakliyecilikle geçimini sağlayan ve 4 çocuk babası olan Çetin'in başına gelenler, finans ve hukuk dünyasının gündemine oturdu.

Kamyon Satışında Büyük Hayal Kırıklığı

karşılıksız çek

Eskişehir'de nakliye işiyle geçimini sağlayan Caner Çetin, kamyonunu İzmir'deki bir kozmetik fabrikası adına yazılan çek karşılığında Mersin'de yaşayan bir şahsa sattı. Ancak çekin karşılığını alamayınca hayatı kararan Çetin, "Bankaya gittiğimde çekin karşılıksız olduğunu söylediler" ifadelerini kullandı.

Hukuki Süreç Başladı Ancak Sonuç Yok

Caner Çetin, çekin karşılıksız çıkmasının ardından hukuki süreç başlattığını belirtti. Yaklaşık 4 aydır herhangi bir sonuç alamayan Çetin, dolandırıcılığın mağduru oldu. Çekin arkasındaki fabrika ve kişilere dair tüm bilgileri olmasına rağmen, şu ana dek bir çözüme ulaşamadı.

Maddi Sıkıntılar Derinleşiyor

"Evime ekmek götürebilmek, borçlarımı ödeyebilmek için paraya ihtiyacım var" diyen Caner Çetin, yaşadığı maddi sıkıntıları ve mağduriyetini anlattı. Çekin karşılıksız çıkmasının ardından büyük maddi zorluklarla karşı karşıya kalan Çetin, yetkililerden yardım bekliyor.