Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi'nde yaşanan olay, birçok kişi için inanılması zor. Güvenlik kameralarının kaydettiği anlarda, hastanenin güvenlik müdürü A.O., kendisini mobbing iddiasıyla CİMER’e şikayet eden güvenlik görevlisi C.Ç.’ye şiddet uyguladı.

Mobbing İddiaları

kavga-7

“3 güvenlik görevlisi daha mobbing yüzünden şikayetçi” başlığı altında, S.Ö., A.T. ve S.V. isimli güvenlik görevlileri de benzer suçlamalarda bulundu. Görevliler, sürekli kamera takibi altında olduklarını, asılsız iftiralarla suçlandıklarını ve personel arası ayrımcılığa maruz kaldıklarını belirtiyor.

Engelli Hasta Mağdur Oldu mu?

Güvenlik müdürünün daha önce de bir engelli hasta olan E.Ç.’ye şiddet uyguladığı ortaya çıktı. E.Ç., hastane koridorlarında güvenlikle sohbet ederken, güvenlik müdürü tarafından darp edildiğini ve polis odasına götürüldüğünü ifade etti. E.Ç. aynı zamanda kulağında yaşanan sıkıntılar yüzünden ameliyat kararı aldığını ve hastanedeki başhekimin oldukça iyi bir kişi olduğunu, sorunun sadece güvenlik müdüründe ve ekibinde olduğunu belirtti.