Dünya

Katil İsrail, Hamas'ın şehid lideri Sinwar’ın ailesi ile tünelde yürüdüğü görüntüleri paylaştı

Filistin ve çevresinde katliam yapan katil İsrail, Hamas'ın şehid lideri Yahya Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri yayımladı.

Loading...

Abone Ol

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas lideri Yahya Sinwar’ın Gazze Şeridi’nde bir tünelde ailesiyle yürüdüğüne dair görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntülerin, İsrail’in 7 Ekim 2023’te başlattığı saldırılardan bir gün öncesine ait olduğu öne sürülüyor.

Yayınlanan videoda, Sinwar’ın iki çocuk ve bir kadınla birlikte çanta taşıdığı ve su şişeleriyle birlikte birkaç tur attığı görülüyor.

İsrail, Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü anları paylaştı

Çarşamba günü düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiği belirtilen Hamas lideri Yahya Sinwar’ın, saldırıdan bir gün önce ailesiyle bir tünelde yürüdüğü anları içeren görüntüler, İsrail Ordusu tarafından yayımlandı. Bu videonun, Sinwar’ın kaçış yöntemlerini ve Hamas’ın tünel ağındaki stratejik hareketlerini gösterdiği belirtiliyor.

Sinwar’ın ailesiyle birlikte tünelde yürüdüğü iddia ediliyor

İsrail’in iddiasına göre, Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüler, saldırılardan hemen önce kaydedildi. Videoda, Sinwar’ın yanında iki çocuk ve bir kadınla çanta taşıdığı anlar dikkat çekiyor. İsrail Ordusu, bu görüntülerin birkaç ay önce ele geçirildiğini duyurdu.

Bebek Katili İsrail ordusu tarafından yapılan açıklama şöyle: "Çarşamba (16 Ekim) günü Refah'ın Tel al-Sultan bölgesinde görev yapan 828. Tugay'dan birlikler, bölgede birkaç şüpheli tespit etti. Askerler, ateş açan, el bombası atan ve iki binaya dağılan şüphelilere ateşle karşılık verdi. Askerler tank ateşiyle binalara ateş açarak onları etkisiz hale getirdi. Ertesi sabah askerler tarafından yapılan taramalarda Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın cansız bedeni teşhis edildi"

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!