Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen bir silahlı kavga, bölgeyi sarsarken bir kişi ağır yaralandı. Kavga sonucu ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise kaçtı. İşte olayın detayları:

Kocasinan'da Korkutan Olay

K (1)

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi'nde bulunan bir evde, bugün öğleden sonra korkunç bir olay yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ş.Ö. isimli bir şahıs, evde bulunan bir tüfekle M.N.A. (15) adlı kişiyi vurarak ağır yaraladı. Olayın ardından hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Polis ve Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Kk (1)

Polis ekipleri olay yerine ulaşırken, çevreyi güvenlik altına aldı. Ağır yaralı M.N.A. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hızla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli Ş.Ö., kavga sonrası olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Taraflar arasındaki nedenler ve olayın ayrıntıları henüz netleşmedi. Polis, şüpheliyi bulmak ve olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.