Kayserispor, Thiam'ın indirdiği topla ceza sahası üzerinde buluşan Kemen'in sert şutuyla atağa kalktı. Peki, top neden az farkla auta gitti?

Adana Demirspor, 21. dakikada Gökhan Sazdağı'nın sağ kanattan ortasına topla ceza sahası içerisinde buluşan Cardoso'nun şutunda bir gol fırsatını kaçırdı. Kale direği üzerinden auta çıkan bu şutu konuşuyoruz.

Morte'nin Şutunu Kaleci Kurtardı!

Kemen ile verkaça yapan Morte, 30. dakikada kaleyi cepheden gören bir pozisyonda sert bir şut denedi. Ancak, Adana Demirspor kalecisi Ertaş Özbir, meşin yuvarlağı kornere çelerek gole izin vermedi. Morte'nin şutunu nasıl kurtardı?

Morte'den Bir Şut Daha!

32. dakikada Kemen'in muhteşem pasıyla ceza sahasına giren Morte, sert bir şut denedi, ancak top sağ kale direğinin dibinden auta gitti. Güzide bir fırsat daha kaçırıldı.

Adana Demirspor'un Öne Geçişi!

45+2. dakikada Rodrigues'in kaptığı topta Adana Demirspor atağını hızlı geliştirdi. Ceza sahasında oluşan karambolde, Yusuf Erdoğan topu ağlarla buluşturarak Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gol, maçın ilk yarısını Adana Demirspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdirdi.

Kayserispor Eşitliği Sağladı!

73. dakikada Kayserispor, Morte'nin kullandığı bir köşe vuruşundan sonra eşitliği sağladı. Morte'nin sert vuruşuyla meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 1-1 yaptı.

82. dakikada bir korner atışından gelen topa iyi yükselen Semih Güler kafa vurdu, ancak Kayserispor savunması topu uzaklaştırdı. Maçın sonucu 1-1 berabere tamamlandı. Heyecanlı mücadele sona erdi!

Kaynak: