Keles İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni lideri Cavit Yakşi, görevine başlamasının hemen ardından Genç Ajans& Genç Gazete'nin üst düzey yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret, Keles'in eğitim gündemi ve gelecekteki projeleri üzerine keyifli bir sohbetle taçlandırıldı.

Genc Gazete Keles Ilce Milli Egitim Cavit Yaksi (6)-1

 Keles Eğitiminde Yeni Bir Sayfa Açılıyor

İnegöl eğitim camiasının sevilen ve saygı duyulan simalarından biri olan Cavit Yakşi'nin, Keles İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanması, bölgedeki eğitim kalitesini daha da yükseltme hedefiyle karşılandı.

Yakşi'nin zengin yöneticilik ve eğitimcilik deneyimi, Keles için yeni bir dönemin müjdecisi olarak görülüyor.

Genc Gazete Keles Ilce Milli Egitim Cavit Yaksi (4)

Cavit Yakşi ismi Keles eğitimine yeni bir heyecan kattı

Keles İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ofisinde gerçekleşen buluşmada, Genç Ajans& Genç Gazete'nin genel yayın yönetmeni Ömer Şen, sorumlu yazı işleri müdürü Özgür Yıldırım ve yayın danışmanı Ayhan Talha Bayraktar, Yakşi ile eğitim hizmetleri ve gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretin gündemi, eğitimde kalitenin artırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda ortak bir vizyon etrafında şekillendi.

Cavit Yakşi: "Eğitim, toplumsal gelişimin ve dönüşümün temelidir. Keles'teki her öğrenci için en iyi imkanları sağlamaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Genc Gazete Keles Ilce Milli Egitim Cavit Yaksi (2)-1

Yakşi'ye Özel Hediye

Ziyaretin sonunda Ömer Şen tarafından Cavit Yakşi'ye Esmaül Hüsna'dan bir tablo hediye edildi. Bu anlamlı hediye, Yakşi'nin eğitimdeki felsefesine ve manevi değerlere olan bağlılığına vurgu yaptı.

Eğitim dünyasında başarılı ve yenilikçi bir dönem başlatma umuduyla görevine yeni başlayan Cavit Yakşi'ye özel gerçekleştirilen bu ziyaret, Keles Milli Eğitim Müdürlüğü'ne pozitif bir enerji verdi.

Genc Gazete Keles Ilce Milli Egitim Cavit Yaksi (3)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

Muhabir: Abdullah Argun