Bursa Yıldırım ilçesi Yakın Çevre Yolu üzerinde yaşanan kaza, adeta göz açıp kapayıncaya kadar meydana geldi. Anayolda seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç, kontrolsüz bir şekilde kaymaya başladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini sağlayamaması sonucu araç savrulmaya başladı ve saniyeler içinde istenmeyen olaylar yaşandı.

Gençgazete Kontrolden Çıkan Araç Önce Bir Araca Sonra Da Yakıt Istasyonuna (1)

Araç önce diğer araca, sonra yakıt istasyonuna çarptı

Kontrolden çıkan ticari araç, sürüklenerek önce tali yolda bekleyen bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren araç, durmak yerine bu kez hızını koruyarak yakıt istasyonuna doğru ilerledi. Sürücünün durumu kontrol altına almaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansısa da, kaymanın önüne geçilemedi ve araç sonunda yakıt istasyonunun girişine kadar savruldu.

Gençgazete Kontrolden Çıkan Araç Önce Bir Araca Sonra Da Yakıt Istasyonuna (2)

Çok şükür ölüm ve yaralanma meydana gelmedi

Kazada büyük bir şans eseri ciddi bir yaralanma olmadı. Hem tali yolda bekleyen araçta bulunan kişiler hem de yakıt istasyonundakiler, kazadan zarar görmeden kurtuldu. Durum böyle olunca kazanın boyutları büyük bir maddi hasarla sınırlı kalmış oldu. Olayın ardından yakıt istasyonundaki çalışanlar hemen güvenlik önlemleri aldı ve durumu yetkililere bildirdi.

Gençgazete Kontrolden Çıkan Araç Önce Bir Araca Sonra Da Yakıt Istasyonuna (5)

Kazanın her anı güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza anları, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde aracın bir anda kaymaya başlaması, diğer araca çarpması ve ardından yakıt istasyonuna dalması tüm detaylarıyla gözler önüne seriliyor.

“Araç sanki drift yapar gibi kayarak yakıt istasyonuna ilerledi ve korku dolu anlar yaşandı.” Görüntülerde olayın ciddiyeti ve sürücünün aracı durdurmak için çabaladığı anlar dikkat çekiyor.

Gençgazete Kontrolden Çıkan Araç Önce Bir Araca Sonra Da Yakıt Istasyonuna (4)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA