Malı,menfaati, parayı esas alan ve kutsayan -adına kapitalizm denen- bir düzen(sizlik) içinde yaklaşık üç asırdır cehennemi yaşıyor dünyamız.

Sistemi kuranlar, kaymağını yiyenler; sömürünün, kapitalizmin devamı için pençelerini dünyanın her yerine saplamaktadırlar.Bu sistemi kuran ve yönetenlerin sayısı dünya nüfusunun,%1'i bile değildir.Hatta sistemi yürüten en tepedeki ailelerin sayısı sadece 13'tür.İşte bunlar dünyayı -büyük oranda- yöneten DERİN/KİRLİ DÜNYA DEVLETİdir.

Bu 13 ailenin geliri 7,5 milyar insanın gelirine eşittir.

Çünkü bu aileler sahip oldukları silah sanayisi,bilişim sektörü,enerji firmaları ,finans kuruluşları gibi aparatlarla servetlerine servet katmaktadırlar. Silah satmak için ülkeleri birbirine düşman etmek hatta savaş çıkarmak,yüksek FAİZli borçlar vererek ülkelere hükmetmek ve kaynaklarını sömürmek gibi senaryolar yazıp uygulamak KİRLİ DÜNYA DEVLETİ'nin oyunlarının en bilinenleridir.

Sistemlerinin devamı için ülkeler işgal etmek; uyuşturucudan gelen paralarla terör örgütlerini kurup silahlandırmak, sömürü çarklarına çomak sokmaya çalışanları suikastlerle veya darbelerle veya kontrol ettikleri medyayla etkisiz hale getirmek,önce HASTALIKLAR İCAT ETMEK sonrada o hastalıklara ilaç üretip köşeyi dönmek gibi tiyatrolar çevirmek de bunların her zamanki taktiklerindendir.

Bu sömürü kafalarıyla sahip oldukları şeytani fikirler(Dünya nüfusunu azaltmak, dinleri yok etmek,TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK,vs) birleşince her geçen gün daha da azmaktalar ve şımarmaktalar.

Bu KİRLİ DÜNYA DEVLETİNİ yönetenler, onların dünyanın her yerindeki yerel işbirlikçileri olmakla beraber farkında olmadan onlara figüranlık yapanlarda vardır.

Dünya sahne,medya senarist Kirli Dünya Devleti yönetmen, yaklaşık 7,5 milyar insan ise figüranmış gibi bir durum var.Maddi unsurları çalınan-sömürülen, manevi unsurları yok edilen Milletler ve bireyler bu KİRLİ DÜNYA DEVLETİ'ne itiraz edemez kıvamdalar büyük oranda. Uyuşturucuyla, genel ağla(internet) sinemayla,medyayla,sözde bilimsel bilgilerle ve İCAT EDİLMİŞ İDEOLOJİLERle kontrol edilebilir ve yönlendirilebilir hale getirilen bireyler itiraz edemez bu ŞEYTANİ DÜZEN'e. YAPAY DEVLETÇİKLER'in başına getirdikleri KUKLALAR da itiraz edemez ağababalarına.

Siyonist-Evanjelist ve Kabbalist bir anlayışla hareket eden Kirli Dünya Devleti; kendi düzenine tehdit olarak gördüğü her görüşü,her inancı,her devleti ve lideri artık açıktan hedef almaktadır. Düzenlerinin sarsılmaması için çok sert ve acımasız yöntemlere başvurmaktan da kaçınmamaktadırlar.Asıl kafa yormamız gereken,asıl mücadele etmemizi gerektiren durum budur.Siz buna daha geniş açıdan bakıp HAKK -BATIL MÜCADELESİ de diyebilirsiniz.

Günübirlik telaşlar, günlük kısır çekişmeler ve peşine takıldığımız boş ideolojileri bir kenara bırakıp,Kirli Dünya Devleti'nin figüranı ve kuklası olmaktan vazgeçmeliyiz.Zira biz oyunla oynaşla vakit geçirirken Dünya her geçen gün daha fazla cehennemleşiyor.

Çok güçlüler diyerek ürkmeye değil, onlardan daha güçlü hale gelmek için daha çok OKUmaya ve çalışmaya gerek var.Bu kirli düzen er veya geç sona erecek,Kirli Dünya Devleti bir gün yerle bir olacak.Ama bunun gerçekleşmesi için bilgi,cesaret ve birlikte hareket etmek gerekiyor.

Safımızı doğru seçmek,zalimi tanımak ve Kirli Dünya Devleti'ne hizmet etmemek gerekiyor.

Ne mutlu Hakk yolunda,şeytan ve avanesinin karşısında olanlara.

MEHMET ARİF SELİM