Merhaba değerli okurlar, bu hafta sizlere bir elektro-akupunktur cihazı olan KolmioRyodoraku cihazından bahsetmek istiyorum.

Kolmio-Ryodoraku cihazı Japonya'da prof.Yoshio Nakatani tarafından üretilmiştir. 1983'ten beri de Polonya'da Varşova'da Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü'nde geliştirilmiş ve günümüzde sinir sistemi, iskelet yapısı ve tüm organların durumunu raporlaması ile geniş bir kullanım alanı bulmuştur.

Günlük yaşamımızda nedenini tam anlayamadığımız, kendimizi kötü hissetmemize sebep olan bazı hastalık öncesi durumlar olabilir. Hatta bazı durumlarda yapılan tahliller bile yeterli sonuç vermeyebilir. Hekim-hekim gezdiğimiz halde adını koyamadığımız durumlarda bu cihaz sizdeki olası tüm patolojik, yani hastalık yapıcı durumları size söyleyecektir.

İnsan vücudu elektriksel bir bedendir. Hücrelerimiz elektriksel iletilerle çalışır. Bu durumu önceki yazılarımı takip edenler zaten hatırlayacaklardır. Bedenimizi canlı bir bilgisayar sistemi gibi düşünürsek, vücudumuzun herhangi bir hücresi, tüm bedenimizin fonksiyonları ile ilgili bilgi taşımaktadır. Bir başka deyişle, bedenimizin biyokimyasal, fiziksel, ruhsal,zihinsel her türlü faaliyet ve fonksiyonları ile bilgi aslında her hücremizde mevcut.

Vücudumuzda her hangi bir belirti ortaya çıkmadan önce hücre seviyesinde enerji değişimleri ve frekans değişimleri olur. Ve daha hastalık belirtileri ortaya çıkmadan bile bu frekans değişimleri tespit edilebilir. Her hastalığın ve her sağlıklı organın farklı bir frekansı olduğunu artık biliyoruz.

Sizin hissettikleriniz yanında,vücudun biyoelektrik aktivitesini doğru bir şekilde ölçen bu cihaz akupunktur prensibi ile çalışır. Vücutta her organın birenerji kanalı vardır ve ciltüzerinde bu enerji kanallarının izlediği yollar üzerinde belirli noktalar bulunur. İşte bu cihaz bu noktalar üzerindeki enerji durumlarını ölçer ve size vücudunuzda gelişen ve belkide hiç haberinizin olmadığı değişiklikleri ve olası hastalıkları söyler. Çoğu yerde tanı konulamayıp bize gelen hastalarımız, bu cihazın verdiği raporlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyememişlerdir.

Cihazın özelliği, sadece teşhis ile sınırlı kalmayıp, olası hastalıklar için akupunktur tedavi noktalarını verip, tedavi seanslarını da planlamaktadır. Hatta gerekli durumlarda elektro- akupunktur noktalarını da tespit edip hekimlerin doğru tedavi uygulamasına yardımcı olmaktadır.

Daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için telefon numaram 532 4976142. Herkese sağlıklı günler dilerim.