Öncelikle gazetedeki ilk köşe yazım olması bakımından çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum. Eğitimci ve aynı zamanda gazetemizin de danışman ve yazarlarından olan Ayhan Bayraktar kardeşime teşviği ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bundan böyle şehrimizin değerlerinden biri olan İnegölspor'umuzu yakından takip edip duygu ve düşüncelerimi siz okurlarımızla bu köşede paylaşacağım.

2019-2020 sezonunda takımımızı play-off'a taşıyan Münür Kanar başkanlığındaki yönetimden sonra 10 Ağustos 2020 tarihinde yapılan iki adaylı kongrenin ardından Inegölspor Kulübü Yönetim Kurulu Kanı Ademoğlu başkanlığında Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardaş, Cüneyt Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdener, Tufan Tutumlu ve Aziz Sezikli'den oluşmuştu.

İnegölspor Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptıktan sonra ilk olarak Teknik Direktörlüğe Osman Özdemir'i, Sportif Direktörlüğe de Kemal Hastürk'ü getirerek takım kadrosunu oluşturdu.

Sportif başarı gelmeyince Osman Özdemir yerine Cüneyt Biçer göreve getirildi. Başarı yine gelmeyince önce Alt Yapı Koordinatörümüz Özgür Şahin ve nihayetinde Hasan Erkin Çimşir ile 2020-2021 sezonu tamamlanmıştı. Ligi 14. sırada bitirmenin başarılarına alıştığımız İnegölspor'a hiç de yakışmadığını söylemek istiyorum.

Başkan Kani Ademoğlu'nun sürekli olarak vurguladığı sportif başarıdan ziyade önceliklerinin mali disiplin ve yapılanma olması çok önem arz etmektedir. Yönetimin mali disiplini iyi bir seviyeye getirdiğine inanıyorum.

Yapılanmadaki eksikliklerin tamamlanmasıyla birlikte 2021-2022 sezonunda tecrübeli ve başarılı Teknik Direktör Hasan Erkin Çimşir ve yeni oyuncu takviyeleriyle sportif başarının da sağlanacağına inanıyorum.

2020-2021 sezonunda desteklerini esirgemeyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Inegöl' deki esnaf ve iş adamlarımızın bu desteklerini 2021-2022 sezonunda da sürdüreceklerine inanıyorum.

Sözlerimi sonlandırırken bana gazetede bu fırsatı tanıyan Genç Gazete imtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, Yayın danışmanı Ayhan Bayraktar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersoy İşitmez'e teşekkür eder, İnegölspor ile ilgili tüm güzellikleri yazmak ve siz değerli okurlarınla paylaşmak dileğiyle...