Yine bir Ramazan, yine bir siyonist katliam.Yine sessiz kalan dünya,yine ikiyüzlü batı.Sahi nerde bu batılıların dillerinden düşürmediği insan hakları,çocuk hakları?İsrail terörünü kınamaya bile gücü yetmeyen sözümona batı medeniyeti nerde?Nerde bu batılıların özgür(!)medyaları? Neden sesleri çıkmıyor?

İşin daha acı boyutuna gelelim.Yine onlarca masum çocuk ve sivil katlediliyor,yine çoğu müslüman ülke lideri gıkını çıkaramıyor.Çocukların parçalanmış cesetleri bile müslümanları uyandıramıyorsa ve bir araraya getiremiyorsa müslüman olarak uykumuz ve gafletimiz çooook derin demektir.

Osmanlı'yı parçalyıp,o topraklarda sözde bağımsız devlet kurduran batılıların TASMASINI TUTTUĞU,sözümona Müslüman liderler,halklarının duyarlılığına rağmen nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorlar?Zihinleri sömürülen,batılıların her yaptığında KERAMET ARAYAN ve batının vede batının şımarık çocuğu olan İsrail'in milyonlarca masum insanı ve müslümanı öldürmesini normal karşılayan, Allah'tan çok batıdan korkan BATIKAFALI müslümanlar bi düşünsün bakalım;sal benzeri o tabutta taşınan 4-5 yaşlarındaki o çocuk kendi çocukları olsaydı...!

Peki,asıl meseleye gelelim:Bir insan gurubu nasıl bu kadar zalim olabilir?Çoğu Yahudi Siyonisttir ve inançları şudur: Kendilerinin üstün ırk olduklarına inanıyorlar, Yahudi olmayanlara Goyim (KIR HAYVANI) diyorlar,tüm dünyayı kendilerinin yönetmesi gerektiğine inanıyorlar.Arz-ı Mev'ud(Vadedilmiş topraklar-Nil Nehri ile Fırat Nehri arası,Bu nedenle ülkemizin de güvenliği Kudüs'ten başlıyor) bizimdir ve o toprakları alacağız diyorlar.Bu amaçlarına da adım adım ilerliyorlar.

1947'de İsrail kurulduğunda %7 olan topraklarını %80'lerin üstüne çıkardılar. Hala Filistinliler'i katlederek,yeni yerleşimleri işgal edip amaçlarina ilerliyorlar.Bu ırkçı felsefelerinin Yahudi dini ile bir alakası yok."Rabbi"dedikleri ve sözlerini "Tanrı sözü" saydıkları kişilerin yazdığı sözde kutsal metinlerle,2000 yıldan fazladır bir inanç inşa etmişler.Peki o Rabbi dedikleri kişiler,bu insanlık dışı fikirleri,tüm dünyayı kana bulayan bu aklı kimden alıyor,tabiiki İblis'ten.Yani "üst akıl"dan,yani şeytandan.

O üst aklın yönlendirmesiyle,Yahudi etkisiyle,daha Hz.İsa'dan hemen sonraki devirlerden başlayarak Hristiyanları da kendi amaçlarına göre " inisiye" etmişlerdir.Mesela,ABD'de çok yaygın olan(Nüfusun1/3'ü) ve hemen her dönemde ABD'yi yönetenlerin mensup olduğu Evanjelizm denen mezhebin ideolijisine bakın, karşınıza üst akıl çıkacaktır. Aslında Yahudileşmis Hristiyanlardır onlar.Zaten ABD'yi kurulurkenki finamsöre bakınca da aynı gerçekle karşılaşacakınız. Mesela, Hristiyanlığı yeniden düzenleme hareketi olarak ifade edilen Reform'u başlatan M.Luther de Yahudidir.Kapitalizm ve Komünizm gibi fikirleri,ahlaksızlık ve sapıklığı yayanları takip ettiğinizde karşınıza hep bu "İblis'e çalışan" tipleri göreceksiniz.

Son tahlilde,kavga büyüktür, insanoğlunun yaratılışı ve İblis"in huzurdan kovuluşu ile başlamıştır.Bir tarafta insan,diğer tarafta İblis ve şeytanları vardır.Yani kavga Hak-Batıl kavgasıdır.Filistinli Müslümanlar,yıllardır kahramanca bu kavgayı vermektedir.Tüm ümmetin de kavgası aynıdır,aynı olmalıdır.Bu bebek katilleriyle mücadele ederken bu büyük gerçeği de hep aklımızda tutmalıyız.

Filistin'e, Kudüs'e,ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya ve Hak yolunda yürümeye çalışan herkese selam olsun.Filistin'in her daim yanında duran Türkiyem'e,İsrail'in "terör devleti"olduğunu haykıran Erdoğan'a ve tüm devlet yetkilerimize,tüm siyasilerimize ve aydınlarımıza ayrıca selam olsun.