Kocaeli'de, 245 TL'lik mama parasını ödemek istemeyen bir müşteri, veteriner hekimi Ali Özen'i 2 arkadaşıyla darp ederek olay yerinden kaçtı. Saldırıda burnu kırılan ve dudağı patlayan Özen'in yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.

Çayırova'daki bir veteriner kliniğinde mama satın alan müşteri, 245 TL tutan ücrete 400 TL ödedi. Veteriner hekim Ali Özen, müşteriye 200 TL'yi geri vermek istedi. Kasada bozuk para olmadığını ve para transferi için IBAN bilgisi istediğini belirtti.Müşteri, IBAN'a havale teklif etti ancak veteriner hekim, dekont istediğini söyledi. Bu durum, müşterinin öfkesini tetikledi ve hakaretler yağdırarak klinikten ayrıldı.Bir süre sonra 2 kişiyle geri gelen müşteri, veteriner hekimi dışarı çıkarmaya zorladı. Özen'in dışarı çıkmaması üzerine 3 kişi, ona saldırdı.Saldırıda Özen'in burnu kırıldı ve dudağı patladı.

Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Özen, darp raporu alarak şikayette bulundu.

"Öldürülüyoruz, Vuruluyoruz, Darp Ediliyoruz!"

Saldırının ardından konuşan Veteriner Hekim Ali Özen, yaşadığı vahşeti anlattı. Özen, 3 kişinin kendisine saldırdığını ve yumruklayarak darp ettiğini söyledi.

Yaşanan olaylara tepki gösteren Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak şiddeti kınadı ve faillerin cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: İHA