1938 yılında kurulan Bursa'nın köklü kulübü MERİNOSSPOR  2024-2025 sezonu öncesi, yönetim kurulu,  takım ve aileleri Otantik Otel'de biraraya geldi. Dursun Manay başkanlığındaki yönetim kurulunun organizasyonunda buluşan camia yeni sezon öncesi adeta şampiyonluk için kenetlendi. 

1.Amatör küme 3.grupta kurduğu güçlü kadro ile Şampiyonluk hedefleyen Merinosspor'da teknik direktör Erhan Tohumcu, yardımcısı Ahmet Aydoğan ve Kaleci antrenörü Bülent Genç teknik ekipte yer alıyor. 
Kadrosunda Okan Aşık, Akın Topaloğlu, Volkan Gürbüz, Mert Selçik, Gökalp Kaçar, Cengiz Oztaşı, Rıdvan Alemdar, Hakan Sarıkaya, Harun Beşli ve Semih Balcı gibi önemli isimlerin bulunduğu Merinosspor'da yeni sezonda tek hedef şampiyonluk. 

Kampta aileleriyle vakit geçiren futbolcular sonrasında kros çalışması, hazırlık maçlarının görüntülü analizinin ardından yenen akşam yemeğinin ardından kamp sona erdi. 
Kulüp Başkanı Dursun Manay yaptığı değerlendirmede; "Merinosspor köklü bir kulüp ve camia, yönetim kurulumuz yeni bir yapılanmaya giderek Merinosspor'u o eski başarılı günlerini tekrar yaşatabilmek için proje dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşaallah Merinosspor küllerinden yeniden doğacak" dedi.

Teknik Direktör Erhan Tohumcu ise; "Öncelikle Başkanımız Dursun Manay ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Merinosspor köklü bir camia, bizde teknik ekip olarak bu önemli camianın eski başarılı günlerine tekrar dönmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi ve kaliteli bir takımımız var haftaya başlayacak yeni sezona takım olarak hazırız, biz bir aileyiz, başarılı olmak için kenetlendik, inşaallah sezon bittiğinde lider ve şampiyon olarak Süper Amatör kümeye yükseleceğiz" dedi.

Merinosspor sezonun ilk maçında Gemlik Altınayak ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ