Sabah saatlerinde başlayan dondurucu soğuk etkisiyle birlikte Bursa genelinde çok bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. Termometreler 2 derece seviyelerinde seyredecek ve gün doğumu bu soğuk hava koşulları altında gerçekleşecek.

Bursa'da 22 Ocak 2024 Pazartesi günü hava durumu şu şekilde gelişiyor

Öğle saatlerine doğru dondurucu soğuk devam edecek ve termometreler 1 derece civarında seyredecek. Şehir genelinde yoğun bulut örtüsü devam edecek.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü hakim olacak ve hava sıcaklığı 5 derece seviyelerinde seyretmeye devam edecek.

Öğle saatleri sonrasında ise termometreler 7 derece seviyelerine çıkacak ve bu sıcaklıkla birlikte çok bulutlu gökyüzü ve bölgesel olarak kar yağışı geçişleri gözlemlenecek.

Akşam saatlerine yaklaşırken termometreler 6 derece seviyelerine düşecek ve hafif kar yağışı geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanacak. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzü hakim olurken termometreler 4 derece civarında seyredecek. Gece saatlerinde ise parçalı bulutlu gökyüzü devam edecek ve termometreler 1 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni hafta için Meteoroloji'nin uyarılarına göre, soğuk havanın etkisiyle hafta boyunca dondurucu soğuklar devam edecek. Yarın, ikinci iş gününde sabah saatlerinde termometreler eksi 3 dereceye kadar düşerken gün içinde sisli ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 8 derece seviyelerinde olacak.

Çarşamba günü, üçüncü iş gününde ise sabah saatlerinde sıcaklık 0 derece civarında seyredecek. Gün içinde sisli ve çok bulutlu bir gökyüzü devam ederken termometreler 8 derece seviyelerinde olacak.

Perşembe günü, dördüncü iş gününde sabah saatlerinde hava eksi 1 dereceye kadar soğuyacak. Gün içinde karla karışık yağışlar ve çok bulutlu bir gökyüzü beklenirken termometreler 8 derece civarında seyredecek.

Haftanın son iş günü Cuma'da sabah saatlerinde sıcaklık 2 derece civarında olacak. Gün içinde kar yağışı geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. En yüksek sıcaklık ise 6 derece seviyelerinde olacak.

Bursa'da bu hafta boyunca soğuk ve karlı bir hava bekleniyor. Vatandaşların günlük hava durumu raporlarını takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önerilmektedir.