Spor

Michy Batshuayi, Galatasaray’da Gol Krallığı ve Şampiyonluk Hedefliyor!

Galatasaray’ın yeni transferi Michy Batshuayi, Süper Lig’deki ilk maçında golle tanıştı ve çok gol atarak takımıyla şampiyon olmak istediğini belirtti.

Loading...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçında Galatasaray, Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Maçta Galatasaray’ın galibiyet gollerini Mauro Icardi ve yeni transfer Michy Batshuayi kaydetti. Galatasaray formasıyla ilk Süper Lig maçında gol atan Belçikalı forvet, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Kendimizi geliştirip, sezon içinde çok daha güzel galibiyetler alacağız”

Batshuayi, Galatasaray’daki ilk golünü attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray’da ilk kez sahaya çıkan Michy Batshuayi, golle tanıştığı için büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

“Çok mutluyum. Sahaya ilk girişim, ilk golüm ve ilk kazandığımız maç. Bundan dolayı çok mutluyum. Özellikle bunu taraftarlarımızın önünde yapmış olmaktan da çok mutluyum”diyen Batshuayi, takımın daha da gelişeceğini vurguladı.

Batshuayi, Galatasaray’daki hedefini şampiyonluk olarak belirtti.

Batshuayi, bu sezon Galatasaray’da çok fazla gol atarak takımına katkı sağlamak ve şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

“30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’daki hedefinin çok gol atıp şampiyonluk yaşamak olduğunu vurguladı.”

“Bir forvet olarak sahaya girer, işimi yapar ve gol atarım”

Batshuayi, sahada her zaman gol atmak için oynadığını ifade etti.

Batshuayi, geçen sezon Fenerbahçe’de de kritik goller attığını hatırlatarak,

“Fenerbahçe’de oyuna sonradan da girsem, ilk 11’de de başlasam her zaman golümü attım. Michy Batshuayi’nin görevi bu. Bir forvet olarak sahaya girer, işimi yapar ve gol atarım” dedi. Forvet olarak her zaman görevini yerine getirdiğini ve bunu Galatasaray’da da sürdüreceğini belirtti.

“Icardi, Mertens gibi zeki bir oyuncu”

Batshuayi, takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakaladığını açıkladı.

Batshuayi, Galatasaray’da Mauro Icardi ile hızlı bir uyum sağladığını ve takıma çabuk adapte olduğunu söyledi. Icardi’nin zeki bir oyuncu olduğunu belirten Batshuayi,

“Birbirimizle uyumumuz kolay oluyor. Penaltı oldu, Icardi topu bana vermeye çalıştı. Kendisi Mertens gibi zeki bir oyuncu”dedi.

Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında galibiyetle başlarken, Michy Batshuayi’nin performansı büyük beğeni topladı. Takımın yeni golcüsü, sezon boyunca sergileyeceği performansla taraftarları heyecanlandırıyor.

Spor haberleri için TIKLAYIN!