Bursaspor formasıyla son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde dün yaşanan trajik bir motosiklet kazasında, 28 yaşındaki genç mühendis Tuncay Erdil hayatını kaybetti. Henüz hayatının baharında olan Erdil'in ani ölümü, ailesi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Tuncay Erdil'in tabutuna ise tutkunu olduğu ve sürekli giydiği Bursaspor forması konularak son yolculuğuna uğurlandı.

Genc Gazete Genc Muhendis Motosiklet Kazasi (2)

Feci Kaza Orhangazi'de Meydana Geldi

Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, Tuncay Erdil, kendisine ait motosikletiyle Yeniköy'den Orhangazi'ye doğru seyir halindeyken kontrolünü kaybetti ve motosikleti devrildi. Genç mühendis, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genc Gazete Genc Muhendis Motosiklet Kazasi (3)

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tuncay Erdil'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Yeniköy'deki baba evine getirildi. Burada ailesi ve yakınlarından helallik alındıktan sonra, öğle vakti Yeniköy Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Üç kardeşin en büyüğü olan Tuncay Erdil'in tabutuna, tutkunu olduğu Bursaspor forması kondu.

Genc Gazete Genc Muhendis Motosiklet Kazasi (4)

Babası da Kısa Süre Önce Hayatını Kaybetmişti

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Tuncay Erdil'in, yaklaşık 2,5 ay önce babası Nevzat Erdil'i kaybettiği öğrenildi. Bu trajik olay, Erdil ailesinin acısını ikiye katladı.

Genc Gazete Genc Muhendis Motosiklet Kazasi (6)

28 yaşında hayata veda eden Tuncay Erdil, mühendislik kariyerinin henüz başında olmasına rağmen çevresi tarafından sevilen ve takdir edilen bir isimdi. Genç mühendis, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Genc Gazete Genc Muhendis Motosiklet Kazasi (7)

Kaynak: Haber Merkezi