Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde düzenlenen toplantıda, 64 mahalle muhtarıyla buluştu. Toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları ve sorunları ele alındı. Özdemir, “Nilüfer’de yaşayan vatandaşlarımızın haklarını, kent çıkarlarını korumaya devam edeceğiz. Nilüfer'e yakışır bir düzen oluşturmak için buradayız” dedi.

Projeler ve Sorunlar Görüşüldü

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Nilüfer’in geleceğine yönelik projeler ve mahalle muhtarlarının talepleri konuşuldu. Özdemir, “Mutlu ve keyifli bir Nilüfer hedefliyoruz. Bu nedenle vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri özenle değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitime Destek ve Kooperatifleşme Çağrısı

Özdemir, 23 Nisan Mahallesi'nde inşa edilen okul projesi hakkında da bilgi verdi. Eğitim taleplerini geri çevirmediklerini belirten Özdemir, “Okul inşaatında yaşanan sorunları çözmek için hukuki süreçleri tamamladık” dedi. Ayrıca, kırsal mahallelerin muhtarlarına kooperatifleşme çağrısında bulunarak, tarımı büyütmek ve üretimi artırmak hedefinde olduklarını vurguladı.

Kaynak: İHA