Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyon ve hayat pahalılığına karşı zincir marketlere yönelik indirim çağrısının ardından, Tarım Kredi Kooperatif Marketler de büyük bir adım atarak çok sayıda temel ihtiyaç ve temizlik ürününde fiyatları yarı yarıya düşürüyor.

ekonomi indirim market (3)

İndirim Detaylarına Dair Bilgiler

Temel İhtiyaç Ürünlerinde Büyük İndirim

Yeni kampanya kapsamında; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünlerinde 16 Ekim'den itibaren yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

ekonomi indirim market (2)

Temizlik Ürünlerinde de Fırsatlar Devam Ediyor

Deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini de kapsayan bu indirim, tüketicilere büyük bir kolaylık sağlayacak.

market (4)

"Manavda Taptaze İndirim" Kampanyası

Üstelik, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilen patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de özel indirimler devam ediyor.

“Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, üretici ile tüketici arasında doğrudan bir kanal oluşturarak, çiftçilerin ürettiği ürünleri en uygun fiyatla tüketicilere ulaştırmayı ve ülke ekonomisine destek olmayı hedefliyor.”

Ülkemizin dört bir yanında 3 bini aşkın satış noktasıyla hizmet veren Tarım Kredi Marketleri, bu indirim kampanyasıyla tüketicilere büyük bir fırsat sunarken, üreticiler için de sürdürülebilir bir pazar olanağı yaratıyor.

 

Editör: AYHAN BAYRAKTAR