Fatih'te parkta oynarken bir çocuk ile kavga eden 7 yaşındaki Bayram L., dün akşam saatlerinde gittiği bakkalda kavga ettiği çocuğun babası tarafından darp edildi. Küçük çocuğun darp anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, öfkeli babanın çocuğa "Seni öldürürüm, seni bıçaklarım" şeklinde tehditler savurduğu duyuldu.

Olay, Fatih Koca Mustafa Paşa Mahallesi'nde bir bakkal içinde meydana geldi. İddiaya göre, Tunus uyruklu Bayram L., parkta oynarken başka bir çocukla kavga etti. Çocuk durumu babasına anlattı ve öfkelenen baba parka giderek Bayram L.'yi tartakladı. Olay sonrası Bayram L., oturdukları sokakta bulunan bakkala ekmek almaya gitti. Aynı anda kavga ettiği çocuğun babası da bakkala geldi.

"Seni Öldürürüm, Seni Bıçaklarım" Tehditleri

Öfkeli baba, bakkalda Bayram L.'ye tokat atarak "Seni öldürürüm, seni bıçaklarım" şeklinde tehditler savurdu. O anlarda iş yeri sahibi araya girerek çocuğun darp edilmesini önledi. Yaşanan olaylar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

"6-7 Kere Vurdu ve Tehdit Etti"

Darp edilen çocuğun annesi Nurhan L., olaydan dolayı oğlunun çok korktuğunu belirterek, "Üç gün önce oğlum parka gitti. Bir kızla kavga etmiş. Sonra babası gelip oğlumu dövdü. Ben bir şey demedim. Dün akşam oğlum markete ekmek almaya gitti. O adam da markete geldi ve oğlumu dövdü. 6-7 kere vurdu, hem de tehdit etti. Oğlum çok korktu. Benim oğlumun babası yok, yetim. Ben ona hem anne hem babayım" dedi.

Bakkalcı Çocuğu Kurtardı

Olaydan oldukça etkilenen ve arkadaşlarıyla sokağa çıkıp oynamaktan korkan Bayram L., kendisine 6 kere tokat atıldığını ve bakkalın kendisini kurtardığını söyledi.

Kaynak: İHA