Eşinin cansız bedeni ile karşılaştı

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Balaç Mahallesi'ndeki 17 katlı bir sitenin 13. katında meydana geldi. Fatih Yıldırım (41), eşinden haber alamayınca komşusunun da yardımıyla yangın merdiveninin kapısını açıp eve girdi.

Fatih Yıldırım, 2 çocuk annesi eşi Kader Yıldırım'ı (39) boğazı kesilmiş halde hareketsiz olarak buldu. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Kader Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Genc Gazete Öldürülen Kadının Katili Hala Oğlu Çıktı (1)

Şüpheli, hala oğlu çıktı

Koca Fatih Yıldırım ifadesine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yıldırım, eşinin kolundaki altın bileziklerin çalındığını söyledi.

Polis, olayla ilgili yaptığı araştırma sonucu cinayeti gerçekleştiren şahsın aynı binanın 3. katında oturan, ölen kadının eşinin halasının oğlu M.I. (32) olduğunu tespit etti.

Yakalanarak gözaltına alınan M.I., 300 bin TL borcu olduğunu ve kadının bileziklerini almak için cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Genc Gazete Öldürülen Kadının Katili Hala Oğlu Çıktı (6)

Borcunu ödemek için yapmış

Polis, M.I.'nın cinayet sonrası kadının kolundan aldığı 3 adet altın bileziği ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayeti işlediğini itiraf eden M.I., "Borçlarım yüzünden gözüm dönmüştü. Bilezikleri almak için ne yapacağımı bilemedim" dedi.

"Borçlarım yüzünden gözüm dönmüştü. Bilezikleri almak için ne yapacağımı bilemedim." - M.I.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, olayın tüm detaylarının aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ise olayın şokunu yaşıyor ve Kader Yıldırım'ın acısını paylaşıyor. Olayın ardından sitede güvenlik önlemleri artırıldı.

Genc Gazete Öldürülen Kadının Katili Hala Oğlu Çıktı (7)

Kaynak: İHA