Enver Yılmaz İyi Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayıdır. Enver Yılmaz 27 Ocak 1966 yılında Ordu’da doğar. Enver Yılmaz ilk olarak 2024 yılı Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AKP Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyasete girmiştir. Enver Yılmaz ilk olarak bu partide Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmiş ancak 2019 yılında yerel seçimleri kazanamamıştır.

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Enver Yılmaz Kimdir?

Enver Yılmaz Türk siyasetçisidir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk okumuştur. Partisi ilk olarak AKP’de 2022-2007 seçimlerinde Ak Parti seçimlerini kazanmıştır. Ayrıca 2014 yerel seçimlerinde de Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmiştir. O'dönemlerde AKP partisi içinde görevini sürdürmüştür. 

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim?

Enver Yılmaz, 2020 senesinde İYi partiye katılma kararı almıştır. Bu siyasi parti içerisinde faaliyetlerine devam etmiştir. Birçok bölgede İYİ parti’nin bilinirlik ve tanınırlığını arttırmak için belirli projelere öncülük etmiştir. Bu projeler şehrin gelişimi için yollar, köprüler, esnafla ilgili problemlerin çözümü gibi meseleler ile ilgilenmiştir. 2024 yılı Türkiye Yerel seçimlerinde İYİ parti’nin Ordu ilinde adayı Enver Yılmaz seçilmiştir. Yaptığı projeler ve tecrübesi ile seçimlerde aday olmaya hak kazanmıştır.

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

Enver Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığına Ne Zaman Aday Oldu?

Enver Yılmaz İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına 2024 yılı yerel seçimlerde adaylığını koymuştur. Resmi şekilde adaylığını ilan eden Yılmaz bu süreç boyunca parti içinde seçim stratejilerini belirleyerek çalışmalarına başlamıştır. İYİ parti Ordu ili için en uygun adayı Ordu ilinde doğan ve şehre hakim olan birini seçmiştir. 

Enver Yılmaz 2024 Yerel Seçimler İçin Hangi Seçim Kampanyaları Düzenliyor?

Enver Yılmaz seçim kampanyası ekibi ile Ordu ilinin ihtiyaçlarına, isteklerine dikkat ve önem vererek seçim kampanyalarını sürdürüyor. Halkın ve kentin yaşam kalitesini arttırmak için gerekli düzenlemeler ve vaatler sunuyor. Yerel teşkilat ve Yılmaz’ın ekibi ile şehir halkına ulaşıp isteklerine kulak vererek seçim için oy toplamayı, halkın gönlünü kazanmayı hedefliyor.

Kaynak: Tamer Ekimci