Bursa

Orhangazi’de Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Orhangazi’de iki grup arasındaki tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle bir kişi yaralandı. Olay anı vatandaş kamerasına saniye saniye yansıdı.

Abone Ol

Bursa Orhangazi ilçesinde dün gece Arapzade Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde iki grup arasında yaşanan gerilim kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. İddialara göre, daha önceden aralarında husumet bulunan gruplar arasında başlayan tartışma, sertleşerek kavgaya evrildi.

Silah sesleriyle kavga büyüdü

Olay sırasında B.S. (53) isimli şahıs, yanındaki silahla C.A. (49) adlı kişiye ateş etti. Ayağından vurulan C.A., yere yığılırken, olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti

Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı C.A.’ya ilk müdahaleyi yaparak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı

Kavgaya karışan B.S. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olay yeri güvenlik şeridiyle çevrilirken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı tahkikat başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları ve vatandaşların çektiği görüntüler de inceleme altına alındı.

Öte yandan, olayın meydana geldiği anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, iki grup arasındaki tartışmanın giderek hararetlendiği ve sonrasında duyulan silah sesiyle birlikte bir kişinin yere düştüğü anlar net bir şekilde görülüyor.

Yetkililer, olayın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemlerini artırırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!