İNEGÖL'DE YENİ BİR NEŞE: MACK

İnegöl’de kız çocuklarını sporla buluşturmak için yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Mehmet Ege Orhaniyespor, yeni maskotu ile parkelere renk kattı. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla 3’te 3 yapan İnegöl temsilcisi Mehmet Ege Orhaniyespor, çocukların voleybola dikkatini çekmek için maskotu Mack’i tanıttı.

ÇOCUKLARA SPOR SEVGİSİ AŞILAMAKTA

Müsabakalarda ve idmanlarda takımın yanında yer alan ve tribünleri coşturan Mack, şimdiden çocukların sempatisini kazandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Ege Orhaniyespor Basın Sözcüsü Adem Demir: “İnegöl’de kız çocuklarını voleybolla buluşturmak ve voleybol sporunu tanıtmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz sadece bir spor kulübü olarak değil, toplumun her noktasına değinen bir kulüp olmak için çalışıyoruz.”

Whatsapp Image 2024 10 28 At 16.43.06

MACK'İN MİSYONU

Yaptıkları sosyal faaliyetlerle toplumun bir parçası olarak hareket ettiklerini belirten Demir, “Voleybol alanında çok görülmeyen, İnegöl’de daha önce hiçbir spor kulübünün gerçekleştirmediği maskotumuz Mack artık bizim yol arkadaşımız olacak” dedi. “Mack’in üzerine yüklediğimiz bir misyon var. Bu misyon, sadece tribünlerimizi coşturmak değil. Şehrimizdeki çocuklara sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Mack, sahadaki dostumuz, coşkumuz ve gücümüz! Aramıza hoş geldin Mack, yeni görevin ve misyonun hayırlı olsun.”

Kaynak: BÜLTEN