1'i çocuk 2 kişi kayboldu

Antalya'nın Aksu İlçesi Gökdere Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen kaza, büyük bir paniğe yol açtı. İçerisinde 5 kişi bulunan 15 MA 0595 plakalı otomobil, yaklaşık 2 metre yükseklikteki köprüden dereye uçtu ve suya gömüldü. Araçta bulunan 5 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla kurtulurken, 1'i çocuk 2 kişi kayboldu.

Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (1)

Kaza haberinin alınmasının ardından Jandarma Arama Kurtarma (JAK), itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralı olarak kurtulan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kayıp olan 20’li yaşlardaki bir kadın ve küçük bir çocuk için derede arama çalışmaları başlatıldı.

Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (3)

Arka Koltuk 1 Kilometre Uzaklıkta Bulundu

Arama çalışmalarına derenin akıntı yönünde başlayan ekipler, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan bir menfezde otomobilin arka koltuğunu buldu. Bu nokta üzerinde yoğunlaşan ekipler, kayıp kişilere ulaşmak için çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmalarının gündüz devam edeceği bildirildi.

Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (4)

Kazanın gerçekleştiği köprüde küçük bir çocuğa ait terlik ve aracın parçaları bulundu.

Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (5)

Kaza Yerindeki Detaylar

Kaza mahallinde küçük bir çocuğa ait terlik ve otomobile ait parçalar dikkat çekti. Çekici yardımıyla dereden çıkartılan aracın arka bagajında bir kasada kabakların bulunduğu ve arka camında "Zeynep" yazısının yer aldığı görüldü. Kayıp olan kadın ve çocuğa ulaşmak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (2)Genc Gazete Antalya Aksu Kaza (7)

Kaynak: İHA