Bolu'nun Borazanlar Mahallesi Efes Sokak'ta meydana gelen olayda, Süleyman Akbaş'a ait 34 ZM 5051 plakalı otomobile balta ve bıçakla saldırıldı. Öğle saatlerinde, 06 CDB 41 plakalı bir otomobilden inen şahıs, Akbaş'ın aracının camlarını baltayla kırdı ve bıçakla çizerek hasar verdi. Bıçağı ön kaputa saplayan saldırgan, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Genc Gazete Arabaya Saldiri (6)

Komşuların İhbarı ve Şaşkınlık

Olayı apartmandan gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ve Süleyman Akbaş'a bildirdi. Eşiyle birlikte otomobilinin yanına gelen Akbaş, gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Olayın ardından Akbaş, saldırının damadı ve akrabaları tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Genc Gazete Arabaya Saldiri (1)

"Damadım ve akrabaları bilerek yaptı."

Genc Gazete Arabaya Saldiri (5)

Aile İçi Husumet ve Tehditler

Süleyman Akbaş ile üvey kızının boşanma aşamasındaki eşi L.T. arasında bir süredir mal-mülk meselesi nedeniyle husumet bulunduğu, aile bireylerinin zaman zaman tartıştığı bildirildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin de L.T.'nin amcası olduğu iddia edildi. Ayrıca, damat ve ailesinin olaydan önce Akbaş'ın evine gelerek tehditlerde bulunduğu ileri sürüldü.

Genc Gazete Arabaya Saldiri (4)

Soruşturma Başlatıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırıya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayın detayları ve saldırının kesin nedenleri, yapılacak soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

Genc Gazete Arabaya Saldiri (2)

Kaynak: İHA