Kardeşini vuran kişiye benzetmiş

 Kocaeli'de yaşanan dehşet verici olayda, otomobil sürücüsü, motosikletliyi önce otomobiliyle ezmeye çalıştı, başaramayınca bıçakla kovaladı. Çalışanların müdahalesiyle durdurulan olayın asıl nedeni ise sürücünün motosikletliyi, kardeşini vuran kişiye benzetmesi oldu. Korku dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (3)

Korku Dolu Anlar

Olay, Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna yakıt almaya gelen motosikletli, hayatının şokunu yaşadı. 34 BJB 921 plakalı Audi marka otomobilin sürücüsü, market kapısının önünde başında kaskı ile bekleyen motorcunun üstüne bile bile aracı sürerek ezmeye çalıştı. Otomobil markete dalarken, motosikletliyi ise sıyırdı.

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (2)

Elinde Bıçakla Saldırdı

Ani refleksle kaçan motosikletli yere düşerken, otomobil sürücüsü ise elinde bıçakla şahsı kovaladı. Çalışanların araya girmesiyle şahıs sakinleşti ve asıl gerçek ortaya çıktı. Otomobil sürücüsünün, motosikletliyi kardeşini vuran şahsa benzettiği, bu sebeple olayı gerçekleştirdiği, motorcunun yüzünü görünce durumu fark ettiği anlaşıldı.

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (1)-1

Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, otomobil sürücüsünün motosikletliye doğru hızla ilerlediği, ardından bıçakla kovaladığı ve çalışanların müdahalesiyle sakinleştirildiği anlar net bir şekilde görülüyor. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (4)

“Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tarafından büyük bir şaşkınlıkla izlendi.”

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (6)

Olayın yaşandığı anlarda, çevrede bulunan vatandaşlar ve akaryakıt istasyonu çalışanları, büyük bir panik ve şaşkınlık içerisinde durumu izledi. Kocaeli polisi, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak, tarafların ifadelerine başvurdu.

Genc Gazete Otomobiliyle Ezmek İstedi, Bıçakla Kovaladı (5)

Kaynak: İHA