Bursa'da 10 Yeni Uçuş Noktası Başlıyor! Bursa'da 10 Yeni Uçuş Noktası Başlıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda gece saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada dört araç birbirine girdi. Kazada bir kişi yaşamını yitirirken, 7 kişi yaralandı. Olay sonrası otoyolda trafik uzun süre kilitlendi.

Otoyolda Feci Zincirleme Kaza (11)

Kaza gece 22.00 sıralarında meydana geldi

İki otomobil çarpıştı, diğer ikisi arkadan geldi

Bursa'dan İstanbul yönüne seyreden iki otomobil Orhangazi yakınlarında çarpıştı. Bu çarpışmanın hemen ardından aynı yönde ilerleyen iki araç daha duramayarak kazaya karıştı. Araçlardan biri savrularak bariyerlere çarptı ve ancak bu şekilde durabildi.

Otoyolda Feci Zincirleme Kaza (8)

8 kişi yaralandı, biri hastanede yaşamını yitirdi

Kazada 4 araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılar Samet B., Ediz Haşmet Kökyazıcı (55), Ahmet Ç. ve Emine Ç.’yi Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kimlikleri açıklanmayan 4 yaralı ise Gemlik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Orhangazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ediz Haşmet Kökyazıcı (55), doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Otoyolda Feci Zincirleme Kaza (9)

Trafik felç oldu, 10 kilometre kuyruk oluştu

Kazanın ardından otoyolun İstanbul istikameti tamamen trafiğe kapandı. Yaklaşık 10 kilometrelik bir araç kuyruğu oluşurken, ekiplerin müdahalesiyle trafik tek şeritten ilerletildi. Araçların kaldırılmasının ardından yol, yaklaşık 1 saat sonra tekrar normale döndü.

Otoyolda Feci Zincirleme Kaza (7)

Tahkikat başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak jandarma ekipleri tahkikat başlattı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Otoyolda Feci Zincirleme Kaza (1)-1

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA