Türkiye

Otoyolda gece yarısı motosiklet kazası: 2 kişi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu üzerinde gece yarısı meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaşamını yitirdi. Üzerlerinden kimlik çıkmadı.

Loading...

Abone Ol

Kaza, saat 03.00 sıralarında İstanbul Kağıthane ilçesindeki TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıkan 34 KKL 483 plakalı motosiklet yolda devrildi ve üzerinde bulunan iki kişi yola savruldu. Kazanın ardından her iki şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza Yerinde Kimlik Bilgilerine Ulaşılamadı

Yaşamını kaybeden şahısların üzerlerinden kimlik çıkmaması, olayın kimlik tespiti sürecini zorlaştırdı. Olay yerine gelen ekipler, kazazedelerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara başladı.

Polis, İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Olay Yerindeydi

Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolu geçici bir süre trafiğe kapatarak kazanın meydana geldiği alanın güvenliğini sağladı. Sağlık ekipleri ise kazazedelere ilk müdahaleyi yaptı ve her iki kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini doğruladı.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri Detaylı Araştırma Yaptı

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri, kazanın oluş şekli ve nedeni ile ilgili detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Ayrıca, yol temizleme ekipleri kaza sonrası alanda temizlik yaptı ve kazaya karışan motosiklet bir çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

"Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede her iki şahsın da olay yerinde hayatını kaybettiğini doğruladı."

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na Sevk Edildi

Kazanın ardından hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi, otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, kazanın sebeplerini aydınlatmak amacıyla incelemelerine devam ediyor.

Yol, olay yerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!