Olay, gece yarısı saat 00.00 sularında Pendik Harmandere Mahallesi Emir Sultan Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde karşı karşıya gelen iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Çatışma sırasında her iki grup da silahlarla birbirlerine ateş açtı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 4 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye kaldırdı. Ancak ne yazık ki 1 kişi hayatını kaybetti.

Genc Gazete Pendik'te Silahlı Çatışma 1 Kişi Öldü (2)

Bölge güvenlik çemberine alındı

Polis ekipleri olay yerine ulaşarak çevre güvenliğini sağladı ve olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın yaşandığı bölgede detaylı bir çalışma yürüttü. Güvenlik şeridi çekilen bölge, incelemeler tamamlandıktan sonra ekipler tarafından boşaltıldı.

Polis ekipleri, olaya karışan ve olay yerinden kaçan kişilerin yakalanması için yoğun bir araştırma başlattı.

Genc Gazete Pendik'te Silahlı Çatışma 1 Kişi Öldü (3)

Polis kaçan zanlılar için çalışma başlattı

Çatışmaya karıştığı iddia edilen kişilerden bazıları olay yerinden kaçmayı başardı. Polis, kaçan şahısların kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Kaynak: İHA