TMSF'nin bugün açık ihale yöntemiyle satmayı öngördüğü Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks otomobiller, dikkat çekici markalardan oluşuyordu. Ferrari, Porsche, Mercedes ve BMW gibi markaların yer aldığı bu araçlar için toplamda 77 milyon lira muhammen bedel belirlenmişti.
Ancak Polat ailesini temsil eden avukatların yaptığı başvuru neticesinde mahkeme, söz konusu araçların satış işlemlerine yönelik yürütmeyi durdurma kararı aldı. Bu kararla birlikte Polat çiftinin sahibi olduğu Milda Gayrimenkul Otomotiv Anonim Şirketi'nin envanterinde kayıtlı bulunan taşıtların ihale sürecini askıya aldı.
TMSF mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını tebliğ almasının ardından beklenen ihaleyi iptal ederek araçları satış listesinden çıkardı. Böylece, 77 milyon liralık lüks araç filosunun satışı şimdilik ertelenmiş oldu.