Bursa İnegöl'de gerçekleşen "Qulübe" filminin gala gecesi, izleyiciler ve önemli isimlerin katılımıyla büyük ilgi gördü. Gösterim öncesinde sahneye çıkan filmin yönetmeni Hasan Kandemir, galaya katılan seyircilere hoş geldiniz konuşması yaptı. Kandemir, yaptığı konuşmada, filmin yapım sürecinden bahsederek şu sözleri dile getirdi:

“Başta aksiyon filmi yapmayı düşünmüştük ve hatta yurt dışından konuk oyuncu bile getirmiştik. Ancak, düşündüğümüz aksiyon filminin sadece teaserını yapabildik çünkü imkanlarımız buna el verdi. Aksiyon filmi yapmak ciddi maliyet gerektiren bir iş. Umarım bu yapmış olduğumuz 'Qulübe' filmini beğenirsiniz. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”

Bursa'da ‘Qulübe’ Filminin Gala Gecesi Büyük İlgiyle Karşılandı! (2)

Ayrıca Kandemir, filmin yapımında büyük katkı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e özel olarak teşekkürlerini sundu.

Bursa'da ‘Qulübe’ Filminin Gala Gecesi Büyük İlgiyle Karşılandı! (4)

Önemli İsimler Galada Bir Araya Geldi
Gerçekleşen gala gecesine pek çok önemli isim katıldı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, Artvin Şavşat İlçe Belediye Başkanı Durmuş Aydın, Bursa Harmancık İlçesi Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin başta olmak üzere birçok siyasi parti temsilcisi ve belediye meclis üyeleri gecede yer aldı.

Muhabir: Abdullah Argun