TMSF, Anadolu'nun En Büyük Sanayi Devini Satışa Çıkardı!
TMSF, Anadolu'nun En Büyük Sanayi Devini Satışa Çıkardı!
İçeriği Görüntüle

ANAHTARI TESLİM ALDI
Rendi Mobilya'nın düzenlediği çekiliş sonucunda, Mercedes'i almaya hak kazanan Filiz Çankaya, dün düzenlenen törenle anahtarları teslim aldı.
ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
Araç takdimi sırasında açıklamalarda bulunan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yaprak,
"2017 İstanbul Fuarı'nda bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz otomobil kampanyasına bir çok firma katıldı. Katılımcı tüm firmalarımıza teşekkür ediyoruz.
Yapmış olduğumuz çekiliş sonunda Mercedes marka arabamız iyi bir firmamız olan Vivense firmasına çıktı.
Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin" dedi.
KAMPANYALAR SÜRECEK
Bu yıl kampanyanın üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yaprak; "Arabalarımız bölge bölge dolaşıyor. İlk önce Karadeniz'e çıkmıştı. Sonra Doğu Bölgesi'ne çıktı. Şimdi de İstanbul'a gitti. Bu kampanyalarımız devam edecek" diye konuştu.
3 YILLIK BİR FİRMA
Vivense Mobilya Yönetici Ortaklarından Filiz Çankaya da şunları söyledi:
"Rendi mobilya'ya teşekkür ederiz. Amacımız mobilya sektöründe güçlü bir marka olmak. Onun için de doğru ve güçlü üreticilerle çalışmak istiyoruz.
Rendi de bizim için memnun olduğumuz, önemli bir üreticimiz. 3 senelik bir firmayız ve Rendi ile birlikte iyi bir ivme yakaladık. Ben bu arabayı beklemiyordum. Güzel bir sürpriz oldu. Teşekkür ediyorum"