İhya'ya göre rüyada çatlak görmek

İhya'ya göre rüyada cam, tabak ve bardak gibi nesnelerde çatlak görmek, kadın cihetinden gelecek üzüntüye veya hanımını üzmeye işaret eder.

Rüyada Duvar ve tavan gibi yerlerde çatlak görmek ise erkek için üzüntü ve kedere delalet eder. Ayrıca, çatlağı kapamak, iş ve diğer hususlardaki gedikleri kapatmaya yorulur.

Camın, tabak, bardak vs. çatlaklığı kadın cihetinden gelecek üzüntüye yahut hanımını üzmeye, Duvar, tavan vs. çatlağı erkek için üzüntü ve kedere, Çatlağı kapamak iş ve diğer hususlardaki gedikleri kapatmaya delalet eder.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (4)

Diyanet'e göre rüyada çatlak görmek

Diyanet'e göre bir kimsenin rüyasında ellerinde çatlaklar görmesi, o kişinin istek ve arzularının bir gün gerçekleşeceğine işaret eder.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (1)

Bir duvarın çatladığını görmek ise aile fertleri arasına girecek olan bir kişinin huzur ve saadeti bozacağı anlamına gelir. Toprak üzerinde çatlak görmek, can sıkıcı olayların meydana geleceğine yorulur.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (7)

Bir kimsenin rüyasında ellerinde çatlaklar görmesi; o kimsenin istek ve arzularının bir gün gerçekleşeceğine, bir kimsenin rüyasında bir duvarın çatladığını görmesi; o kimsenin aile ferdleri arasına girecek olan bir kişinin huzurunu ve saadetini kaçıracağına, rüyanızda bir yerde toprak üzerinde çatlak görmeniz; canınızı sıkacak birtakım olayların meydana geleceğine yorumlanır.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (2)

Bu rüya Krizli Dönemlerin Habercisi olabilir!

Modern yorumlara göre rüyada yerlerin, toprağın vb. yerlerin çatladığını görmek, güç durumda kalmaya ve krizli bir dönemin başlangıcına işaret eder.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (5)

Ayrıca, rüyada çatırtı duymak, hoş olmayan, tatsız ve zararlı olaylara delalet eder.

Genc Gazete Ruyada Catlak Gormek Dini Ruya (3)

Rüyasında yerlerin, toprağın vb. yerlerin çatladığını gören kimse güç durumda kalır. Krizli bir devrenin başlangıcı demektir. Rüyada çatırtı duymak, hoşa gitmeyen, tatsız ve zararlı olabilecek olaylar olarak alınır.

Kaynak: Haber Merkezi