Hayırlı evlat ve uzun ömre işaretler var

Genel olarak, rüyada çekirdek görmek, hayırlı evlat, uzun ömür ve güzel ahlak gibi olumlu anlamlarla ilişkilendirilir.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (11)

Rüyada Hurma Çekirdeği Görmek

Hurma çekirdeği görmek, uzun ömre ve güzel itikada delalet eder. Ayrıca, hurma çekirdekleri evin temeline işaret eder. Mahkemelik bir kimsenin rüyasında hurma çekirdeği görmesi, haklı olduğunu ispatlayacağına ve mahkemeyi kazanacağına işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (10)

“Rüyada hurma çekirdeğini görmek, uzun ömre delildir. Hurma çekirdekleri evin temeline ve güzel itikad manasına gelir. Çekirdekler uzaklaşmağa ve ayrılığa işarettir.”

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (7)

Diyanet'e göre, rüyada hurma çekirdeği görmek, mahkemelik bir kimsenin delil getirerek haklılığını ispat edeceğine ve mahkemeyi kazanacağına delalet eder. Ayrıca, bu rüya ömrün uzun olacağına, güzel ahlaka ve evin temeline işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (8)

Rüyada Çekirdek Yemek

Bir kimsenin rüyasında çekirdek yediğini görmesi, çevresindeki insanların dedikodularına maruz kalacağına işaret eder. Üzüm çekirdeği yemek, hayırsız bir mala sahip olmaya, kayısı çekirdeği yemek ise keder ve üzüntüye maruz kalmaya delalet eder. Kavun çekirdeği görmek, bir kız çocuğuna sahip olmayı, karpuz çekirdeği görmek ise sevgisiz bir çocuğa işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (4)

Rüyada İncir ve Diğer Meyve Çekirdekleri

İhya'ya göre, incir çekirdeği hayırlı evlada, hurma çekirdeği güzel itikada ve uzun ömre delalet eder. Toplu görülen çekirdek uzun yaşama, ayrı ayrı görülen çekirdek ise ihtilafa delalet eder.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (2)

Nablusi, rüyada çekirdek görmenin itibardan düşmüş hurma çekirdeğinin ince ipliği, çekirdeğin çukurcuğu ve zarına delalet ettiğini belirtir. Ayrıca, mahkemelik bir kimsenin yanında çekirdek bulunması, o kimsenin hasmı üzerine delillerinin açık ve müddeasının sabit olduğunu gösterir.

Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (1)

“Mahkeme halinde bulunan bir kimsenin rüyada yanında bir çekirdek olsa, Cenab-ı Hakkın: ‘Onlar hurma çekirdeğinin ince ipliği kadar bile haksızlık görmezler’ ayetinin işaretince o kimsenin hasmı üzerine delilleri açık ve savunması sağlam olur.”
Genc Gazete Rüyada Çekirdek Görmek Meyva Meyveler (6)

Kaynak: Haber Merkezi