Rüyada Çivi görmenin, rüyada çivi çakmanın dini yorumlarını paylaşıyoruz.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (11)

İhya'ya Göre Rüyada Çivi

Bir ağaca yahut ağaçtan mamül bir şeye çivi çakmak evlenmeye, çiviyi taş, beton vs. gibi şeylere çakmak olmayacak işe, eğer çivi katı cisme batarsa zor olanı başarmaya işarettir.
Rüyada çok çivi güç ve çıkara ya da öfkeyi yenerek sakinleşmeye, çivi bazen ara bulucuya, dargınların barışmasına işarettir.
Rüyada bir yere çiviyle bir şey çakmak maksadın hasıl olmasına, kendinin kulak veya başka bir organından bir yere çivilendiğini görmek aleyhte sözlenecek söze yahut hayret edilecek bir şeye delalet eder.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (10)

Molla Cami'ye Göre Rüyada Çivi

Rüyada çivi görmek, devlet başkanına işarettir. Çivi görmek, ordu, asker, yardımcı ve sayılı paralara işarettir.
Rüyada Çivi, halkın işlerine kavuşabilmeleri için vasıta olan bir adama işarettir. Çivi evlenmeye işarettir.
Rüyada Bir şeye çivi çaktığını gören kimse, evlenir. Çok çivi kuvvet ve menfaata işarettir. Rüyada çivileri görmek, kızgınlığını gidermeye işarettir.
Rüyada Çivi, fesatçı bir toplulukla sohbet eden insanlara da işarettir.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (8)

Diyanet'e göre rüyada çivi

Rüyada çivi görülmesi; muhtelif şekillerde tabir edilmektedir. Bir kimsenin rüyasında çivi bulduğunu görmesi; o kimsenin bir kardeşi olacağına işarettir.
Rüyasında yere çivi çaktığını gören kimsenin; kardeşinin evleneceğine, rüyasında arkasına çivi çaktığını gören kimsenin; ahlâkı ve huyu güzel olan bir oğlunun dünyaya geleceğine ve adının meşhur olacağına yorumlanır.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (7)

Kirmâni'ye göre rüyada çivi çakmak

Kirmâni'nin yorumuna göre: Rüyada çivi görülmesi, dünya işlerinde sebat etmekle tabir edilir.
Bir kimsenin rüyasında demirden, bakırdan, altından, gümüşten, dökümden, kemikten veya ağaç cinsinden olan herhangi bir şeyden elinde bir çivi olduğunu ve onu bir yere çaktığını görmesi; o kimsenin eğer bekâr ise evleneceğine veya sâdık bir dost kazanacağına yorumlanır.
Câbiru'l-Mağribî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında demirden bir çivi görmesi; o kimsenin işlerinin iyi gitmediğine, bir kimsenin rüyasında ağaçtan veya kemikten bir çivi görmesi; o kimsenin kuvvetine ve iyi haline işaret eder.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (2)

Molla Cami'ye göre rüyada çivilenmek

Rüyada çivi ile çivilendiğini görenin hayrette kalmasına ve halinin perişan olmasına, yahut da onun için kötü bir söz söylemesine işarettir.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (5)

Diyanet ve Nablusi'ye göre rüyada çivilenmek

Bir kimsenin rüyasında kulağından bir yere çivilendiğini görmesi; o kimsenin hayretler içinde kalacağına ve halinin perişan olacağına delalet eder.
Nablusi'ye göre ise, rüyada kulağının çivi ile çivilendiğini görenin hayrette kalmasına ve halinin perişan olmasına, yahut da onun için söz söylemesine delalet eder.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (3)

Rüyada çivi görmek ve çivilemek, kişinin hayatındaki önemli değişimleri ve potansiyel zorlukları işaret edebilir. Her bir rüya tabiri, çivinin yerleştirilme biçimine ve rüya sahibinin durumuna göre farklı anlamlar taşıyabilir.

Genc Gazete Civi Civilemek Rüyada Çivi Cekic (1)

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: www.ihya.org