Çizmenin ve bot giymenin  Rüyadaki Anlamlarını, islami ve dini rüya tabirlerini paylaşıyoruz.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (9)

İhya'ya Göre rüyada çizme tabiri

İhya'ya göre, uzun konçlu ve meşin bir çizme görmek, kişinin rütbe sahibi olacağına işaret eder. Çizme eğer gemici, kiracı veya nikah memuruna aitse, bu da doğru yolda olan kimseyi temsil eder. Normal bir çizme ise, evin hanımını veya bir yolculuğu simgeler.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (7)

Molla Cami'ye göre rüyada çizme ve bot görmek

Molla Cami, rüyada çizme görmenin hanım, ineğe, yolculuğa veya yüksek mevkiye işaret ettiğini belirtir. Çizmeyi gören kişinin yolculuğa çıkacağı veya önemli bir pozisyona geleceği öngörülür.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (8)

Diyanet'e göre rüyada çizme ve bot görmek

Diyanet'e göre, rüyada çizme görmek, kişinin yolculuk yapacağına delalet eder. Ayağında çizme olduğunu gören bir kimse, iş nedeniyle kısa bir seyahate çıkacaktır. Siyah çizme görmek, hayra erişileceğine; sarı veya kahverengi çizme ise keder ve üzüntüye işaret eder. Ayrıca, bir dükkândan çizme almak, yeni bir iş teklifi anlamına gelirken, başkasına çizme hediye etmek veya almak, bir iş sözleşmesinin yapılacağına işarettir.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (5)

Nablusi'ye göre rüyada çizme ve bot görmek

Nablusi'ye göre, rüyada görülen çizme hanıma, ineğe, yolculuğa veya rütbeye delalet eder. Yani bu rüya, kişinin yaşamında önemli değişiklikler veya yükselişler yaşanacağına işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (1)

Tiflisi'ye göre rüyada çizme ve bot görmek

Tiflisi ve çağdaş ulema, uzun çizme veya bot görmenin, zahmetli bir işle karşılaşılacağına işaret ettiğini belirtir. Bu rüya, kişi için çaba ve zorluk gerektiren bir sürecin habercisi olabilir.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (2)Rüyada çizme görmek

Rüyada çizme görmek, kişinin yaşamındaki farklı alanları etkileyen çeşitli anlamlar taşıyan bir semboldür. Her yorum, rüyanın detaylarına ve kişinin mevcut durumuna bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Genc Gazete Rüyada Çizme Görmek Ne Demek Boots (3)

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: www.ihya.org