Asayiş

Saplantılı Aşık, Sevdiği Kadının Kocasının Aracına Kurşun Yağdırdı!

Saplantılı bir aşık, sevdiği kadının eşinin aracına silahlı saldırı düzenledi. Şüpheli, kendisini polis olarak tanıttı, ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Loading...

Abone Ol

Hem sahte Aşık Hem  Sahte Polis

Sarıyer Yeniköy'de geçtiğimiz ay saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, evinde oturan ve makam şoförlüğü yapan Muzaffer Ç., birkaç el silah sesi duydu. Dışarı çıktığında, 34 K 5007 plakalı aracına kurşun isabet ettiğini ve yerde boş kovanları gördü.

Olayın ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yaptığı çalışmada ateş açan şahsın siyah plakasız bir motosikletle daha önce de bölgede gezindiği tespit edilen Muhammet D. (31) olduğunu belirledi.

Polisin Hızlı Müdahalesiyle Yakalandı

Devam eden çalışmalarda, Muhammet D., polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, polis ekiplerine kendisini polis olarak tanıtarak TEM Şube Müdürlüğü C Büroda ve İstihbarat Şube Müdürlüğünde görev yaptığını iddia etti. Ancak polis ekipleri, şahsın kimliğini araştırdığında, polis olmadığını ve sadece insanları korkutmak için kendisini polis olarak tanıttığını ortaya çıkardı.

Takıntılı Aşkın Ardında Korkunç Gerçek

Gözaltına alınan Muhammet D.'yi, aracı kurşunlanan adamın eşi Funda Ç. tanıdı. Funda Ç., ifadesinde Muhammet D.'yi sürücü kursundan tanıdığını, sürücü kursuna gittiği zamanlarda D.'nin yanına gelerek özel ders teklifinde bulunduğunu, ancak teklifini kabul etmediğini söyledi.

Funda Ç. ifadesinin devamında, D.'nin kendisini telefonla arayarak para istediğini, vermeyince de tehdit ve hakarette bulunduğunu, takıntılı olduğunu düşündüğü D.'nün yüzünden telefon numarasını değiştirdiğini belirtti.

Mahalle Sakinlerinin Şoku: “Dışarıdan Silah Sesleri Duydum”

Olayın yaşandığı bölgede oturan Sabire Çiftçi, evindeyken dışarıdan silah sesleri duyduğunu belirtti. Çiftçi,

“Ben evdeydim. Dışarıdan bir ses duydum. Aşağıda da polisler var. Orada bir şey var zannettim. Dışarı çıkıp bakmadım. Olaydan haberim yok. Ben 2 el ateş sesi duydum. Ben polisler zannettim”

diye konuştu.

Şüpheli Tutuklandı

Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan Muhammet D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede "mala zarar verme" ve "tehdit-hakaret" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.