Bursa

Şavşat Ürünleri İnegöl'de Satışa Sunuldu! Müjdeyi Başkan Verdi!

Artvin Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, İnegöl Şavşatlılar Derneği lokalinde Şavşat'a özgü ürünlerin satışına başlandığını duyurdu.

Abone Ol

Artvin Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, İnegöl Şavşatlılar Derneği lokalinde Şavşat'a özgü ürünlerin satışına başlandığını duyurdu. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hemşehrilerine bu müjdeli haberi iletti.

Belediye Başkanı Durmuş Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İnegöl Şavşat Evi'nde, Şavşatlılar Derneği lokalinde Şavşat Belediyesi Kalkınma Kooperatifi tarafından üretilen yöresel ürünler standı, İnegöl'deki hemşehrilerimizin hizmetine açılmıştır. İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Sebahattin Temiz Bey'e teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun."

Şavşat'ın doğal ve organik ürünleri İnegöl'deki vatandaşlarla buluşacak. Artvin Şavşatlılar, memleket hasretini bir nebze olsun giderirken, yöresel lezzetlere de kolayca ulaşabilecekler. İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Sebahattin Temiz ise, bu iş birliğinin hem kültürel bağları güçlendireceğini hem de yerel ekonomiye katkı sağlayacağını belirtti.