Pençe-Kilit operasyonu sırasında bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getiriliyor. Şehit Horoz'un arzusu üzerine, Batı Afrika ülkesi Togo'da su kuyusu açılması için İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi harekete geçti.

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi, bu hayırlı proje için vatandaşlardan destek bekliyor. Cemiyet, su kuyusu açma projesi için bağış kabul etmeye başladı ve projeye katkıda bulunmak isteyen vatandaşları yardıma davet ediyor.

Vasiyetin Yerine Getirilmesi İçin Destek Bekleniyor

Şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyetinin gerçekleşmesi için İnegöl'deki İlim Yayma Cemiyeti'nin çalışmaları sürüyor. Cemiyet yetkilileri, bu anlamlı projeye destek olmak isteyen vatandaşları katkıda bulunmaya çağırıyor.

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Bu hayırlı proje için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Şehidimizin vasiyetini yerine getirmek için Togo'da su kuyusu açılması adına başlatılan bağış kampanyasına tüm hayırseverlerin katılımını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Şehit Mehmet Ali Horoz'un hatırasını yaşatmak ve ihtiyaç sahibi bölgelere yardım eli uzatmak adına başlatılan bu proje, toplumda büyük bir ilgi ve destek görüyor.

Whatsapp Image 2024 06 26 At 11.28.58 Gencgazete

Yardım Nasıl Yapılabilir?

IBAN No: TR79 0021 0000 0006 8162 2000 01 Hesap Adı: İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Kaynak: HABER MERKEZİ