Konya Ereğli'de bir pastane bahçesinde oturmakta olan iki kişiye yönelik silahlı saldırı gerçekleşti. Yerel saat ile 21.40 sıralarında Hacımütahir Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde bulunan pastanede yaşanan olayda, Yavuz Çaphan (38) öldürüldü, Hacı Salih Ç. (29) ise yaralandı.

Genç Gazete Senin Yüzünden Eşimden Ayrıldım (2)

Pastane bahçesinde vurdu

Pastanenin bahçesinde arkadaşlarıyla oturmakta olan Yavuz Çaphan ve Hacı Salih Ç.'ye, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından yakın mesafeden ateş açıldı. Saldırgan, olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

15 yaşındaki çocuk sırtından bıçakladığı ablasını öldürdü 15 yaşındaki çocuk sırtından bıçakladığı ablasını öldürdü

Genç Gazete Senin Yüzünden Eşimden Ayrıldım (3)

Silah sesleri üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yavuz Çaphan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hacı Salih Ç.'nin ise tedavisi devam etmektedir.

Genç Gazete Senin Yüzünden Eşimden Ayrıldım (4)

Annesinin evinde yakalandı

Polis, kaçan saldırganın peşine düştü. Kısa sürede zanlının H.P. (44) olduğu ve annesine ait bir evde saklandığı tespit edildi. H.P., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Genç Gazete Senin Yüzünden Eşimden Ayrıldım (6)

Zanlı, olayda kullandığı tabancayı polise teslim etti. İfadesinde, Yavuz Çaphan yüzünden eşinden ayrıldığını ve bu yüzden aralarında husumet bulunduğunu belirtti. 

Genç Gazete Senin Yüzünden Eşimden Ayrıldım (5)

Kaynak: İHA