Nesine 3. Lig 1. Grup'ta 7. hafta mücadelesinde, Silifke Belediyespor ve Bursaspor karşı karşıya geliyor. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Silifke Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi Adem Cinek oldu. Yardımcı hakemler Miraç Berk Kölemen ve Sezgin Şahbaz olurken, dördüncü hakem olarak Ertuğrul Yılmaz görev yapacak.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Silifke Belediyespor, ilk galibiyetini Ergene Velimeşespor karşısında almıştı. İkinci hafta Muşspor ile berabere kalan ekip, üç hafta boyunca yenilgi yüzü görmedi. Ancak geçen hafta Belediye Kütahyaspor'a 2-0 yenilerek yenilmezlik serisine son verdi. Grubunda 13 puanla üçüncü sırada yer alan Silifke, Bursaspor karşısında galibiyet alarak yeniden çıkış yakalamak istiyor.

Yeni yönetimi ve evinde maç başına 41 bin taraftar ortalamasıyla dikkat çeken Bursaspor, şampiyonluk hedefiyle çıktığı her maçı kazanma parolasıyla oynuyor. Henüz kalesinde gol görmeyen tek takım olma başarısını sürdüren yeşil-beyazlılar, Silifke deplasmanında da galip gelerek liderliklerini pekiştirmeyi hedefliyor.

Her iki takım da üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için sahaya çıkacak. Silifke Belediyespor, ev sahibi avantajıyla taraftarının desteğini arkasına alarak galip gelmek isterken, Bursaspor namağlup unvanını koruma amacıyla sahaya çıkacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ