Bursa

Sinan Yücer: "İnegölspor Bu Sezon Mücadeleci ve Başarılı Olacak!"

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, hafta sonu oynanacak olan Altınordu maçı öncesi takımın hazırlıkları ve beklentileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, hafta sonu oynanacak olan Altınordu maçı öncesi takımın hazırlıkları ve beklentileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yücer, Afyon kampının verimli geçtiğini ve takımın yeni sezona hazır olduğunu belirtti. Yeni bir takım olarak uyum sürecine girdiklerini vurgulayan Yücer, İnegölspor'un bu sezon mücadeleci ve başarılı bir performans sergileyeceğine inandığını dile getirdi.

Takımın Afyon kampında 7 hazırlık maçı yaptığını belirten Yücer, sonuçların istedikleri gibi olmasa da asıl hedeflerinin bu maçlarda eksiklikleri görmek olduğunu ifade etti. Yücer, "Hazırlık maçları sonuçları istediğimiz gibi değil ama neticesinde hazırlık maçı oynuyoruz. Çok önemli değil. Yeni bir takımız, geçen seneden sadece üç oyuncumuz kaldı. Yeni bir takım kuruyoruz ve hep birlikte bir alışma süreci yaşıyoruz" dedi.

Altınordu Maçı ile Yeni Sezon Başlıyor

Sinan Yücer, İnegölspor’un yeni sezonun ilk maçında Altınordu karşısında sahada olacağını hatırlatarak, "Altınordu maçı ile ligimiz başlıyor. Kesinlikle iyi bir sezon geçireceğiz. Mücadeleci, iyi futbol oynayan, iyi sonuçlar alan bir takım olacağız ve ben takımıma, oyuncularıma çok inanıyorum, çok güveniyorum. İnşallah iyi bir başlangıçla İnegölspor'u her zaman gururla temsil edecek bir takım olacağız" diye konuştu.