Türkiye'den ve dünyadan, dramdan maceraya, hangi filmler sinema severlerle buluşacak? İşte bu haftanın gözdeleri!

Yerli ve Yabancı Filmlerden Karışık Menü

Yeni filmlerin arasında yerli yapımların ışıltısı göz kamaştırırken, yabancı filmler de kültürlerarası bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. İki yerli film, sinemaseverlerin gurur kaynakları arasında yer alırken, diğer dört film dünya sinemasının farklı köşelerinden bizlerle buluşuyor.

sinema cinema 03 (3)

Hangi Yerli Filmler Vizyonda?

Yerli sinema, kendine has öyküleri ve güçlü karakterleriyle bu hafta da adından söz ettirecek gibi. Dramdan komediye, her zevke hitap eden bu filmler, yerli sinemanın zenginliğini ve çeşitliliğini gözler önüne seriyor. Türk sinemasının bu haftaki temsilcileri hangi hikayelerle geliyor?

Dünya Sinemasından Hangi Filmler Seçildi?

Dünya sinemasının bu haftaki konukları ise macera, bilim kurgu ve dram gibi geniş bir yelpazede seyirciyi selamlıyor. Her biri kendi alanında iddialı bu yapımlar, uluslararası arenada ses getirecek nitelikte. Peki ama bu filmler hangi ülkelerden geliyor ve bize hangi yeni dünyaların kapılarını aralıyor?

sinema cinema 03 (4)

Merakla Beklenen Filmlerin Öne Çıkan Özellikleri Neler?

Bu hafta vizyona girecek olan filmler, sadece hikayeleriyle değil, görsel efektleri, başarılı oyunculuk performansları ve dikkat çeken yönetmenleriyle de ön plana çıkıyor. Özellikle merakla beklenen bazı filmlerin kadroları ve yaratıcı ekipleri, filmseverler için ayrı birer çağrı niteliğinde.

sinema cinema 03 (1)1

"Sinema salonlarında bu hafta izleyici ile buluşacak altı yeni film, farklı türlerden seyircinin beğenisine sunuluyor. İki yerli, dört yabancı film, beyaz perdede sinema şöleni vaat ediyor."

Sinemanın sihirli dünyasında bu hafta kaçırmamanız gereken filmlerden biri ya da birkaçı mutlaka var. İster yerli film tutkunu olun ister dünya sineması avcısı, her bir yeni film kendi izleyicisini bekliyor. Sinemaların bu haftaki renkli menüsüne dahil olmak için biletinizi şimdiden ayırtın!

Editör: AYHAN BAYRAKTAR